Alclean schoonmaak

Met een leven lang ervaring in de schoonmaaksector is ealcleanr niets waar Fred Alblas van Alclean geen oplossing voor heeft. Voor alle panden, groot of klein, zorgt hij voor een optimaal schoonmaak- en onderhoudsplan.

 

alclean

Waar

schoon-

gemaakt

moet

worden,

maakt

Alclean

de dienst

uit

Verplichte regeltjes

Wat Alclean onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven is de grote maatschappelijke betrokkenheid.  Alblas: “Wij besteden heel veel zorg aan onze werknemers en aan onze klanten en sinds 2014 hebben we dan ook het SieV Keurmerk.” Dit keurmerk is ontwikkeld door en voor ondernemers in de schoonmaakbranche. “Wij vinden het belangrijk om uit te stralen dat we garant staan voor betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit en goed ondernemerschap, zeker ook wat ons personeel betreft. Al onze medewerkers zijn geschoold en werken volgens de CAO afspraken. Met dit keurmerk verplicht een ondernemer zich aan de regels te houden. Wij doen dat natuurlijk ook en dat komt iedereen ten goede.”

Voor regionaal  groot, midden- en kleinbedrijf

Of het nu gaat om een fabriek  of een kantoor, voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, periodiek of eenmalig,  Alclean maakt het schoon tot in de puntjes, daar kun je op vertrouwen . Bovendien levert het bedrijf ook alle aanverwante diensten zoals facilitaire service, glazenwassers, opruimers in de bouw, extra handen bij een verhuizing, eenmalige schoonmaak bij  oplevering van een pand en in het bijzonder: vloeronderhoud.

Vertrouw op een solide schoonmaakbedrijf met gemotiveerde werknemers. Wij staan garant voor een smetteloos eindresultaat.

 

Alclean en Stichting Dagbesteding

Die maatschappelijke betrokkenheid  is ook zichtbaar buiten het bedrijf.  In het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek werkt Alclean samen met medewerkers van Stichting Dagbesteding. Zij kregen  de basisopleiding  Training Schoonmaak en ontvingen daarvoor een certificaat. Alblas: “We doen graag  iets voor de gemeenschap en dit is een heel dankbaar doel.”

Alblas Vloeren, een succesvolle spin-off

Alclean is vermaard om zijn specialistische kennis van vloeren. Zelfs andere schoonmaakbedrijven huurden liever Alclean in voor het vloeronderhoud dan er zelf aan te beginnen.  Alblas heeft dit succes verder uitgebouwd met de verkoop van vloeren en zo ontstond  een nieuw zelfstandig bedrijf: Alblas Vloeren, totaal vloeronderhoud en nieuwe vloeren voor particuliere en zakelijke klanten. 

Tekst: Thea van der Raaf | Foto’s CameRamona fotografie

Adres:
Van Utrechtweg 71 | 2921 LN Krimpen aan den IJssel
Tel: 0180 – 511165 | info@alclean.nl

 

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *