Allpro Service B.V.

Alles Schoon?

Dat vinden we eigenlijk heel gewoon!

Een schoon flatgebouw, een schoon schoolgebouw of welk ander gebouw dan ook: we vinden het vanzelfsprekend dat het er schoon is. Pas als het niet zo is, dan valt het ons op.  Allpro Service is het schoonmaakbedrijf dat er dagelijks voor zorgt dat wij leven in een schone omgeving, zonder dat we dat echt in de gaten hebben.

Allpro

Mooi nieuw kantoor

Allpro Service is sinds januari 2017 gevestigd aan de IJsselstraat 21. De voormalige showroom van Timmerbedrijf van der Blom is verbouwd tot een prachtig kantoorpand. Van hieruit runnen Oscar en Yvonne Peeters, samen met hun dochters Mariëlle en Charlotte en schoonzoon Daniel, hun bedrijf.

Het werkgebied van de schoonmaakorganisatie van de familie Peeters beslaat heel Zuid-Holland en op aanvraag van hun klanten maken zij alle denkbare locaties schoon. Allpro Service wordt ingehuurd  voor de schoonmaak van scholen, kinderdagverblijven, kantoren, trappenhuizen en woningen, maar ook huismeesterwerkzaamheden, toiletonderhoud, gevelreiniging , het reinigen van zonnepanelen en glazenwassen.

Een regionaal bedrijf voor de lokale ondernemer

Oscar Peeters is geen onbekende in het Krimpense. Hij werkte tien jaar bij KSD Schoonhouders en heeft zich van meewerkend voorman opgewerkt tot bedrijfsleider. In 1997 stapte Peeters over naar Allpro Service, waar hij in 2000 directeur werd. Sinds juni 2016 is hij eigenaar van het bedrijf.

Peeters: “Wij zijn een groeiend bedrijf met inmiddels 120 locaties in onderhoud.  Een lokaal bedrijf voor de lokale ondernemer. We streven naar een dienstverlening die flexibel en kwaliteitsbewust is en voldoet aan de behoeften van de klant Mijn motto:

“Als het niet schoon is merk je het direct, is het schoon dan merkt niemand dat wij er waren!”

Foto’s: CameRamona fotografie
Tekst: Thea van der Raaf

Heb je vandaag nog een schoonmaker nodig? Dat kan gewoon, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Wij staan voor snelle service, toegankelijkheid, betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteit.

Naast alle mogelijke facilitaire diensten levert Allpro service ook sanitaire voorzieningen, zoals zeepdispensers, papieren handdoeken, luchtverfrissers, schoonmaakproducten en dergelijke.

Yasmijn Dienstverlening

Yvonne Peeters kreeg in 2015 de kans om haar eigen bedrijf  Yasmijn Dienstverlening te starten. Yasmijn richt zich op zeer specialistische schoonmaakonderhoud, zoals de accommodatie van boten, zowel van gebruikte als van nieuw op te leveren boten. Het bedrijf is herkenbaar aan de roze helmen die verplicht worden gedragen tijdens het schoonmaken van de boten. Yvonne: “Bij aanvraag gaan wij direct aan de slag!”

Adres:

IJsselstraat 21
2922 AR Krimpen aan den IJssel
Tel: 0180 472 999

Email: info@allprobv.nl
          yasmijndienstverlening@gmail.com

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *