Bodylight

Bewegen in de warmte: aangenaam en effectief!

Geen tijd of zin om urenlang in de sportschool door te brengen?

Persoonlijke begeleiding bij overgewicht, spier- en gewrichtsklachten?

Dan is Bodylight zeker iets voor jou!

Bodylight

Warmtecabine

Eigenaresse Riëtte Kooistra begeleidt haar klanten tijdens gerichte sportoefeningen in een warmtecabine. “De warmte van 30° C zorgt voor een hogere bloedcirculatie en stimuleert daarmee de vetafbraak. Je ziet snel resultaat. Voor iedere klant maak ik een schema op maat. Naast de sportoefeningen helpt onze voedingsconsulente bij het aanpassen van je eetpatroon.”

“Bewegen in de warmtecabine is ook goed als revalidatie na een operatie aan bijvoorbeeld knie of heup, want het versoepelt de gewrichten. Ook mensen met reuma, fibromyalgie (spierreuma) of vergelijkbare klachten hebben er baat bij,” zegt Riëtte.

Ozoncabine

Na het sporten voelt de ozoncabine van Bodylight als een warm bad voor je huid. Ozontherapie vermindert cellulitis en maakt de huid strakker en gladder. Ook psoriasispatiënten zijn enthousiast over deze huidverbeteraar.

Bodylight heeft een omkleedruimte met douches en een luxe zonnebank. In de koffie- en theehoek kun je gezellig bijpraten met andere klanten. Een opstartabonnement voor 2 keer warmte- en ozoncabine per week kost 20 à 26 euro.

Eglantierbaan 53 | 2908 LV Capelle aan den IJssel
010-4515555 | info@body-light.nl

Tekst: Sarah De Preter

1 ster2 sterren (+27 rating, 7 votes)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *