Boudesteyn schoenen

Heeft u goede schoenen nodig, dan loopt u binnen bij Boudesteyn.

Heeft u  voet- of houdingsproblemen? Vraag dan advies aan onze Registerpodoloog en Podoposturaal therapeut. Ook daarvoor kunt u terecht in de schoenwinkel van Boudesteyn.

Onze voeten verdienen goede schoenen

Sinds januari dit jaar heeft Richard Boudesteijn de zaak overgenomen van zijn vader Peter. Richard is gespecialiseerd in voet- en/of houdingsklachten. Als podoloog en podoposturaal therapeut biedt hij klanten een goed advies en lost hij kleine voetproblemen ter plekke op. Met schoenen die goed passen is een aantal problemen al snel verholpen.

Bij ons gaat u de deur uit met goed passende schoenen

Richard: “Een verkeerde voetstand kan o.a. vermoeidheid, rugpijn, nekpijn en zelfs hoofdpijnklachten veroorzaken. In 90 % van de gevallen zijn verkeerde schoenen daar debet aan.  Schoenen moeten direct goed zitten en niet eerst uitgelopen worden.

Wij meten de exacte maat van de voeten op.  Hier door kunnen wij zien welke leest of welk merk het beste past. De merkschoenen in onze winkel zijn van leer gemaakt. Leer zet zich naar de voet. De leest is daarbij erg belangrijk en volledig toegesneden op onze voet. Daar is goed over nagedacht. Heeft u een gewone voet, zonder problemen, dan vindt u bij ons de juiste pasvorm. Soms helpt een extra opvulzooltje of adviseren wij een steunzool. Bij ons gaat u altijd de deur uit met een paar goed passende, modieuze schoenen.”

Klachten?
Misschien steunzolen nodig?
Kom zaterdag 30 september van 10.00-14.00 uur naar onze winkel voor een 10 minuten onderzoek, zonder afspraak.

Schoenen

schoenen

Gemakkelijke of moeilijke voeten? Voor elke voet de juiste schoen!

De kwaliteitsdames- en herenschoenen van Boudesteyn  hebben een comfortabel voetbed. In de meeste schoenen is deze uitneembaar en kan worden vervangen door uw eigen, opmaat gemaakte, steunzolen.
 

Vraag het de voet- en houdingspecialist

Heeft u serieuze klachten, maak dan een afspraak met Richard. Tijdens een drie kwartier durend consult neemt hij alle tijd om te onderzoeken waar de klachten vandaan komen. “Ik begin mijn onderzoek bij de basis, de voeten, daar maak ik een 2- of 3D scan van. Vervolgens onderzoek ik de knieën, het bekken en de rug. Steunzolen kunnen het probleem veelal oplossen, maar zit het probleem niet in de voeten, dan verwijs ik u door naar een andere beroepsgroep.”

Tekst: Thea van der Raaf | Foto’s: CameRamona fotografie

Wees lief voor uw  voeten en gun ze goed passende schoenen voor optimaal loopcomfort

Boudesteyn Schoenen
Raadhuisplein 63B
2922 AH Krimpen aan den IJssel

Telefoon: 0180-512125
Email: mail@fijnlopen.nl
Openingstijden 

Richard Boudesteijn
Podoposturaal therapeut (houding)

Registerpodoloog (voet)

Aangesloten bij Stichting Loop

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *