CameRamona Fotografie
CameRamona Fotografie

CameRamona Fotografie

Fotografie voor newborns, kinderen en gezinnen

 

Het meest dierbare in een mensenleven, vastgelegd door CameRamona

1- CameRamona fotografie
Ramona Treure van CameRamona Fotografie

Ramona Treure maakte in 2009 van fotografie haar beroep met een eigen studio, CameRamona Fotografie.

Vorig jaar verhuisde CameRamona naar een nieuwe, grote studio aan de Jan Steenstraat. Een mooie ruimte met veel mogelijkheden waar Ramona efficiënter kan werken. “Ik werk graag met daglicht en  dat kan hier juist heel goed”.

Uitdaging

Ramona heeft zich gespecialiseerd in fotografie van newborns, baby’s, zwangerschappen en gezinnen. In haar studio creëert ze sfeervolle plekjes, maar ook op locatie maakt ze de meest schattige kinderfoto’s.

“Het is leuk om met kinderen te werken, om spontane reacties los te krijgen”, zegt Ramona over haar passie. “Een kind laat zich niet leiden. Het is aan mij om de uitdaging aan te gaan om een kind spontaan op de foto te krijgen. Het vraagt soms engelengeduld, maar als het kind zich op z’n gemak voelt, zie je dat terug op de foto.”

Pasfoto’s

CameRamona Fotografie maakt pasfoto’s voor officiële documenten. Niet alleen op werkdagen, maar ook  ‘s avonds en in het weekend. Maak wel even een afspraak.

CameRamona heeft een mooie aanbieding. Komt u samen met iemand anders, dan krijgt u 4 officiële pasfoto’s per persoon voor totaal € 17,50. Komt u alleen dan krijgt u 8 foto’s, waarvan 4 officieel en 4 niet officieel, voor € 12, 50

 

CameRamona fotografie
Jan Steenstraat 12a
2923 CP Krimpen aan den IJssel
Telefoon: 06-300 595 93
info@cameramona.nl

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *