Camper-Plus, een zorgeloze vakantie
Camper-Plus, een zorgeloze vakantie

Camper-Plus, een zorgeloze vakantie

Aan de Van Utrechtweg in de Stormpolder is Camper-Plus gevestigd. Sinds 5 jaar verhuurt Nico Speksnijder campers aan 50-plussers en dat doet hij met groot enthousiasme.

Een zorgeloze vakantie met een huurcamper van Camper-Plus 

Camper

Camper huren en direct op weg

13 campers heeft Camper-Plus momenteel in de verhuur. Het zijn prachtige wagens met een tot in de puntjes verzorgd en gezellig interieur. Een camper is een stuk ruimer dan de buitenkant doet verwachten. Binnen bevinden zich een ruime slaapgelegenheid en een zithoek, een toilet, een koelkast en voldoende ruimte om te koken. Eenmaal een camper gehuurd pakt u uw persoonlijke benodigdheden en de fietsen en u kunt weg. 

Verhuur aan 50-plussers

De campers van Camper-Plus zijn geheel afgestemd op 50-plussers, niet meer gebonden aan gezin en vaste vakantieweken. Op vakantie met een camper ervaart u het ultieme gevoel van vrijheid. Een auto mist u niet, want bij goed gebruik van een camper trekt u van plek naar plek. Onderweg zijn er voldoende standplaatsen, die allemaal in de informatiegids staan die ook bij de inventaris hoort. 

Individueel of met een groepsreis rondtrekken langs de mooiste bestemmingen

Buiten het seizoen, in april en oktober, organiseert Camper-Plus groepsreizen. In het najaar van 2016, ging de reis naar Portugal, een reis van 4 weken en 5000 km onder begeleiding van Nico en zijn vrouw Jeanet. Voorjaar 2017 stond een reis van 2 weken naar Wenen en Praag gepland. Benieuwd waar de reizen nog meer naartoe gaan? Kijk dan op de website.

De reis is volledig uitgewerkt en alle overnachtingen zijn gereserveerd. U reist via een zelfgekozen route naar de eerstvolgende overnachting. Daar ontmoet u de andere reizigers. Nico en Jeanet zijn er altijd om te helpen bij eventuele problemen. Onderweg maakt u een keuze uit de vele bezienswaardigheden die in het speciale reisboek staan, dat Jeanet heeft samengesteld.

‘s Avonds is er de vrijblijvende gezelligheid van elkaar. Velen bevalt het zo goed dat Nico en Jeanet elk jaar op een vaste groep vakantiegangers kunnen rekenen.

 

Vol vertrouwen op weg

Speciaal voor hen die voor het eerst op vakantie gaan met een camper is er een instructieavond waarop zowel theoretische als praktische instructie wordt gegeven. Bij Camper-Plus gaat u volledig geïnformeerd en zonder zorgen op reis.
Tekst: Thea van der Raaf
 

Adres

Van Utrechtweg 83-87 Stormpolder
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Tel: 06 – 53 36 55 71

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *