Camper-Plus voor de actieve 50-plusser
Camper-Plus voor de actieve 50-plusser

Camper-Plus voor de actieve 50-plusser

Camper-Plus voor de actieve 50-plusser

Camperplus-5De eigenaar van Camper-Plus, Nico Speksnijder, is een fervent camperrijder en heeft zelf ook een enorme wagen die van alle gemakken is voorzien. Voordat ik het weet wordt zijn wagen aan alle kanten door mij bekeken. De verbaasde blikken van mijn kant zorgen er voor dat Nico het een en ander vertelt.

Vakantie voor iedereen

In 2011 kocht hij vier “campers met reiservaring”. Ze zagen er uit als nieuw en hadden nog niet veel kilometers gereden. Zijn bedoeling was om deze campers te verhuren aan 50-plussers. Deze doelgroep zit niet meer vast aan schoolvakanties en kunnen mooie ritten maken. Met een gunstige tariefstelling voor het hoog en laag seizoen, is dit een vakantie die voor iedereen bereikbaar is.

Luxe

Belangrijk in onze campers zijn toch de lage bedden, iets meer luxe en gemakkelijk om mee te rijden en te parkeren. Je hebt er geen speciaal rijbewijs voor nodig en dat is prettig. Bovendien heb je je bed, keuken, douche, toilet, zitgedeelte, potten en pannen en al het andere bij de hand. Je zet de BBQ buiten en je hebt een prima avond. Het enige dat je zelf meeneemt is beddengoed, handdoeken, kleding en wat persoonlijke spullen. De campers zijn ingericht voor 2 personen. Op iedere camper is een fietsendrager aanwezig. De camper heeft een afmeting van 6.00 – 7.00 meter, waardoor deze een aparte standplaats nodig heeft. Daarom is iedere camper voorzien van een dik boek waar alle standplaatsen van Europa in staan, Wel zo praktisch, parkeer de camper en ontdek de omgeving met de fiets!

InstructieavondCamperplus-4

Voor alle onervaren campergasten organiseert Camper-Plus een instructieavond. Na zo’n avond weet je hoe je vers water tapt, badwater kunt legen, waar de stroom zit en hoe je tv kunt kijken met een schotel. Kort samengevat: ieder knopje en hendeltje wordt besproken, zodat je veilig en met plezier op reis kunt.

Diverse mogelijkheden

Inmiddels zijn er twaalf campers te huur voor ritten door Nederland, maar bijvoorbeeld ook naar Noorwegen, Zweden of Engeland. Kijk zelf maar eens waar je uit komt als je op de bonnefooi richting Spanje of Duitsland stuurt.

Twee maal per jaar wordt een groepsreis uitgestippeld. Je kunt hier aan mee doen omdat de reisbestemming je bevalt, maar het is natuurlijk ook een hele goede leerschool vóórdat je alleen op reis gaat. Je bent ook nog eens met gelijkgestemden en dat maakt het extra leuk en ontspannend.

çarwash, capelle, stofzuigen

Voordat u de camper aflevert, moet deze even schoon gemaakt worden. Dit kan bij de Carwash-Capelle.

Lees hier meer over Carwash-Capelle

autoservice tiendweg

Camper-Plus:
Van Utrechtweg 83
(industrieterrein Stormpolder)
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Telefoon: 06-53365571

www.camper-plus.nl
info@camper-plus.nl

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *