Carwash Capelle

Carwash wast met bronwater

De auto voor de deur wassen, dat doen we niet meer. Dat is slecht voor het milieu. Dus op naar de wasstraat. En, Carwash Capelle zit net even over de brug in Capelle West. Daar laat je je auto reinigen bij een echt milieuvriendelijke wasstraat en het resultaat: schoner en glanzender!

Waswater uit eigen bron

Bij Carwash in Capelle West vinden ze het milieu net zo belangrijk als jouw schone auto. Eigenaar Hans Janssen: “Met een osmose installatie wordt het water van 40-50 meter diepte omhoog gepompt en gezuiverd. Na gebruik pompen we het weer terug en wordt het opnieuw gezuiverd voor hergebruik. Een uniek systeem waardoor we geen drinkwater meer gebruiken. Bovendien is het water kalkvrij. Je auto droogt echt streeploos op.”

Geen wachttijden

Carwash Capelle heeft als enige in de regio een kettingwasstraat, je hoeft dus niet te wachten op je beurt. Je auto wordt eerst afgespoten om het ergste vuil te verwijderen, gaat daarna de lopende band op en de foamborstels doen de rest van het werk. Dertig meter verderop staat je auto krasvrij te glimmen.

carwash capelle auto

Zes boxen om zelf te wassen – Gratis stofzuigen na een wasbeurt -VIP wasbeurten – Automatische mattenwasser – Opslag voor winter/zomerbanden – Zelftankstation – Goedkope brandstof – Zeven dagen per week geopend

Carwash

Adres:

Kompasstraat 9-11
2901 AM, Capelle aan den IJssel

Tel: 010 442 1610

1 ster2 sterren (+5 rating, 1 votes)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *