Carwash Capelle: Labosmetica

Italiaanse wellness voor je auto

Je auto van binnen en van buiten spik en span tot in de details? Carwash Capelle geeft je auto een heuse verjongingskuur met exclusieve Labosmetica-producten.

Bij Carwash Capelle kun je terecht om je auto grondig te laten schoonmaken. Het bedrijf heeft een kettingwasstraat, waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Het reinigen van je auto gaat niet ten koste van het milieu. Carwash Capelle pompt het water op uit een eigen bron en reinigt het na de wasbeurt voor hergebruik. Een duurzame oplossing voor een stralend resultaat! Het water is kalkvrij, waardoor de auto streeploos opdroogt.

labosmetica

labosmetica

Tekst: Sarah De Preter | Foto’s PM fotografie

LabosmeticaItaliaanse expertise

Sinds oktober is Carwash Capelle een ‘Car Detailing Point’ van Labosmetica. Dit Italiaanse bedrijf levert alle middelen voor autocosmetica in het hoge segment: Ferrari en Lamborghini. De medewerkers van Carwash Capelle zijn onlangs op cursus geweest bij de ‘Car Detailing School’ in Milaan. Ze kunnen nu de Labosmetica-producten voor onder meer lakbescherming, verfraaiing, polijsten en interieurreiniging, dus tot in de details, optimaal inzetten.

Exclusief: glass Coating

labosmetica

Een specialisme van Labosmetica, en dus ook van Carwash Capelle, is ‘Glass Coating’. Deze innovatieve ontwikkeling in de autocosmetica geeft de best mogelijke glans en bescherming van lak. “Afhankelijk van het gebruik is je auto 2 tot 6 jaar beschermd”, vertelt Hans Janssen, eigenaar van Carwash Capelle. “We leggen een zelfreinigende glass coating over je auto heen. Hierdoor hechten vuil, insecten en vogelpoep niet meer aan de lak. Je kan het er gewoon afspuiten. Ook heb je geen last meer van oxidatie, roestvorming, waskrassen, UV-straling, teer en zure regen.”

VIP-behandeling

Daarnaast biedt Carwash Capelle diverse interieurbehandelingen aan. Vrij exclusief is de ozonbehandeling voor het verwijderen van o.a. sigarettengeur. Voor een glimmend exterieur kun je de auto laten behandelen met vloeibare wassen. Vanaf 27 euro krijgt je auto een heuse vipbehandeling voor binnen en buiten.

Lobosmetica

Boxen om zelf te wassen
Gratis stofzuigen na een wasbeurt
Automatische mattenwasser
Stoelenreinigingsmachine
Opslag voor winter/zomerbanden
Zelftankstation
Goedkope brandstof
7 dagen per week geopend

Kortom: alles om je auto ‘in optima forma’ te houden’, en dus het rijplezier voor jou te vergroten. Janssen: “Wij geloven dat iedereen zich prettig voelt in een schoon  interieur en plezier beleeft aan een glanzend exterieur. En bij de verkoop van je auto verdient de investering zich ruim terug.”

Kompasstraat 9-11 | 2901 AM Capelle aan den IJssel      logo carwash

010 – 442 16 10 | info@carwashcapelle.nl

.

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *