Carwash Capelle
Carwash Capelle

Carwash Capelle

Een autoliefhebber

keuken 053Hans Janssen woont in Krimpen aan den IJssel, maar heeft zijn bedrijf net over de brug in Capelle- West. U kent het misschien wel: Carwash Capelle.

De inmiddels achtenvijftigjarige Hans is een autoliefhebber in hart en nieren. Hij heeft cursussen gedaan voor zijn racelicentie en hij is altijd bezig met auto’s. Nu beroepshalve, met de in 2011 opgerichte Carwash in Capelle-West.

Een auto moet schoon zijn en Carwash Capelle biedt die mogelijkheid. Vanaf 1 september heeft de Carwash een extra gratis service. Wanneer iemand de wasbox of wasstraat gebruikt, kan de auto gratis gestofzuigd worden. Iedereen kan hier alles zelf doen. Er zijn zes overdekte wasboxen, (zelfservice) die ook geschikt zijn voor campers en caravans, acht stofzuigerplekken en Carwash is zeven dagen per week geopend.

Wat is nu verder zo bijzonder aan Carwash Capelle?P1014687

Normaal zet je je auto neer, je stapt uit en je auto wordt gewassen. Degene die achter je staat moet minimaal drie – vijf minuten wachten. Bij Carwash staat je auto op een lopende band. Het programma wast jouw auto en je mag in de auto blijven zitten. De volgende klant hoeft niet op je te wachten, want zijn/haar auto wordt ook op de band gezet.

Ben jij meer van het gemak?

Ook dan zit je goed bij Carwash Capelle. Hij heeft een VIP-programma voor u. De auto wordt voorgewassen met de hand, ook de dorpels worden schoongemaakt en van binnen en buiten wordt gepoetst en gezogen. Zelfs de kofferbak herken je niet meer terug. Voor een VIP behandeling moet wel even een afspraak gemaakt worden, want het gehele proces duurt tussen de dertig en veertig minuten, prijs € 27,00. Er is een koffiehoek aanwezig en er ligt een krant om te lezen.

Wist u dat u met de waspas 20 % korting krijgt en dat er abonnementen zijn, zodat er op rekening gewassen kan worden.

Bandenhotel en tanken

Er zijn nog een aantal andere services die Carwash aanbiedt. Zoals het bandenhotel. U kunt hier uw zomer en winterbanden opslaan. Inclusief verwisselen kost dit slecht € 32,50 per seizoen of € 60,00 per jaar. Ook tanken kan bij Carwash. Het is zelfbediening, maar staat wel bekend als de goedkoopste in de regio Capelle.

Carwash-Capelle-Gratis-Stofzuigen1

Spontaan langskomen kan altijd:

Kompasstraat 9-11
2901 AM Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-4421610

www.carwash-capelle.nl

Openingtijden: 

ma-za : 08:00 – 19:00     
zo : 10:00 – 18:00
Happy Hour: ma t/m vr van 8.00-9.30 en van 18.30-19.00

1 ster2 sterren (+14 rating, 4 votes)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *