Confidencz Lifestyle & Coaching

Een gezonde en actieve levensstijl voor iedereen haalbaar!

“Anderhalf jaar geleden was ik totaal door mijn energie heen. Met de ontbijtlijn van Herbalife hervond ik mijn vitaliteit. De winst in energie bleek zo groot dat het anderen opviel. En het is waar, ik sta ‘s morgens vroeg op en ‘s avonds moet ik tegen mezelf zeggen, nu is het wel genoeg.  Ik ben een betere versie van mijzelf geworden en dat gun ik anderen ook!”  Aan het woord is Suzy Dencz.

Confidencz Lifestyle & Coaching

Bij haar bedrijf  draait het voor 80% om voeding en 20% om beweging. Het evenwichtige ontbijt van Herbalife vult de noodzakelijke vitaminen en mineralen aan die we in onze dagelijkse voeding tekort komen. Zo krijg je ‘s morgens alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn om je een dag lang fit te voelen. Het is snel, gemakkelijk en lekker!

Fitclub24 Krimpen

In januari van dit jaar is ze Fitclub24 Krimpen gestart. Elke maandagavond van 20.00-21.00 uur sporten: een uur in de buitenlucht lekker je spieren trainen op je eigen niveau. Je betaalt alleen de herstelvoeding van € 3,50.

Tekst: Thea van der Raaf

Wil jij ook een gezonde actieve levensstijl?

Maak een afspraak voor een gratis ontbijtcheck

Aanbieding!

1 maand gratis bootcamp, inclusief herstelvoeding, bij afname van een ontbijtpakket. Vermeld bij je inschrijving ‘HalloKrimpen

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *