Cursus valpreventie

Jaarlijks komen er veel valincidenten voor bij senioren. Gemiddeld 1 op de 3 senioren valt wel 1x per jaar of vaker. Vervelend omdat de gevolgen ernstiger kunnen zijn dan bij jongeren. Door valpreventie kan een val voorkomen worden, kunt u uw valangst verminderen en wordt u zelfverzekerder in uw bewegen.
Het is mogelijk om een cursus valpreventie te volgen bij Jordens Fysio Medisch Centrum. U krijgt het belang van valpreventie uitgelegd en leert risico’s te herkennen, zodat een val kan worden voorkomen. Ook leert u hoe u het beste kunt vallen en opstaan na een val. U gaat actief aan de slag met oefeningen in een kleine groep. Het doel van de cursus is om zelfverzekerder en assertiever te handelen om een val te voorkomen of letsel na een val te beperken.
De cursus start op woensdag 7 februari en bestaat uit 6 wekelijkse groepslessen van 10.00 tot 11.00 uur. De kosten voor het intakegesprek en de 6 lessen bedragen in totaal €35,-.
Heeft u interesse om deel te nemen aan de cursus valpreventie? Dan kunt u zich aanmelden bij Jordens Fysio Medisch Centrum. Dit kan telefonisch (0180-398929), per mail (info@jordensfysio.nl), of aan de balie.

valpreventie

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...