Curves

Curves

Je kent het wel, je moet wat aan je conditie doen of je wilt afvallen, maar ja, dan moet je naar de sportschool en die drempel is net even te hoog.

Curves fitness is anders. Curves is alleen voor vrouwen. Vrouwen zoals jij, die willen sporten in een vriendelijke, ontspannen omgeving, zonder keurende blikken.

Voor franchise-ondernemer Hennie de Jongste is het concept van Curves hét antwoord op effectief sporten voor elke vrouw, ongeacht haar leeftijd of lichaamsbouw.

 

Nieuw in Krimpen en alléén voor vrouwen!

Wat is Curves?

Hennie: “Curves is een wereldwijde organisatie met een uniek 30 minuten fitness concept. Door middel van hydraulische toestellen worden kracht- en duurzame conditietraining gecombineerd. De Curves methode helpt vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging en conditieverbetering. Wat Curves zo uniek maakt is dat de hydraulische toestellen speciaal zijn ontwikkeld voor vrouwen. Het apparaat past zich aan de kracht van de gebruiker aan, dus hoe minder kracht, hoe minder zwaar de oefening. Veilig en effectief. Naarmate je meer conditie opbouwt en meer kracht gaat gebruiken, geeft het apparaat meer weerstand en wordt je training zwaarder. Ongemerkt worden je spieren krachtiger en neemt je uithoudingsvermogen toe.”

Altijd jouw personal coach!

“In onze fitnessclub werken we in een circuit van acht toestellen. Tijdens een workout, van telkens 30 seconden, rouleer je afwisselend op toestellen voor je boven- en onderlichaam. Tussen elk toestel neem je 30 seconden rust, waarna je, in een half uur, een volledige workout hebt gedaan.

“Tijdens deze workout word je begeleid door jouw personal coach, die altijd aanwezig is ter ondersteuning en voor persoonlijk advies.”

Hennie heeft samen met haar team een missie: “We willen vrouwen een goed gevoel geven, ze verwennen en er voor ze zijn. Ook wij hebben het figuur van de gemiddelde vrouw, dus wij weten hoe onzeker vrouwen soms kunnen zijn. Voel je bij ons vrij en geniet van wat intensief bewegen doet voor je lichaam.”

Tekst: Thea van der Raaf  | Foto: CameRamona fotografie

Wil jij ook fit worden en in conditie blijven?

Wij helpen je met onze persoonlijke coaching op weg en jij gaat je eigen verwachtingen overtreffen!

Curves

Stad en Landschap 21 | 2923 BK Krimpen aan den IJssel
Tel:  0180 73 37 14 | krimpenaandenijssel@curves.nl

Openingstijden

1 ster2 sterren (+9 rating, 2 votes)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *