De Dertienhuizen

Senioriteit komt vanzelf ….

….. als je maar tijd van leven hebt

Altijd jong blijven kan niet, maar dat is ook niet erg. Er is nog zoveel te doen. Anne is vrijwilligster bij het seniorencomplex Dertienhuizen in Krimpen aan de Lek. In dit wooncomplex kun je terecht vanaf 55 jaar, maar de meeste bewoners zijn al iets ouder.

Dertienhuizen, meer dan wonen

De sfeer in de eetzaal ademt gezelligheid. Anne vraagt aandacht voor het project ‘Open Eettafel’. “Met zijn allen eten is veel leuker dan alleen. Iedereen uit de buurt, ook uit Krimpen aan den IJssel en Lekkerkerk, is welkom en mag aanschuiven. Wel van te voren aanmelden natuurlijk, en ja, de leeftijdsgrens is 55+”,zegt ze. “Iedere tweede dinsdag van de maand om 12.00 uur (inloop) serveren we een driegangen menu voor € 7.50. Drankjes bij het eten zijn goedkoop”.

De Dertienhuizen

De Dertienhuizen

Er is meer gezelligheid

Iedere middag van half drie tot half vijf (behalve woensdag) wordt in ’t Praethuis’ koffie en thee geschonken en lekker met elkaar gekletst. Op de maandagen is iedereen weer vol in de weer in de CreaBea, oftewel creatief met wol of schilderles.

Kom gewoon eens kijken en denk je dat je hier als vrijwilliger(ster) je steentje bij kunt dragen, meld je dan aan om eens mee te lopen via dertienhuizen@gmail.com of vraag naar Anne op de dinsdag- en donderdagmiddag.

De Dertienhuizen | 2931XZ, Krimpen aan de Lek

0180-522093 | dertienhuizen@gmail.com

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *