De HalloCashbackkaart

Wij houden van korting, zonder erom te vragen. U ook?

Maak dan gebruik van de ‘HalloCashback Kortingskaart’. Met deze kaart ontvangt u direct voordeel tot wel 5% bij lokale ondernemers, winkelbedrijven en meer dan 1000 online shops. We noemen de aangesloten bedrijven ‘Loyalty Partners’.

De kaart is voor u helemaal gratis, zonder aankoopverplichting en eenvoudig via de cashback app op de telefoon te downloaden, maar ook voor thuis op de computer of laptop. De handige browser plug-in vertelt u precies bij welke online winkels u voordelen ontvangt, als u een artikel via Google zoekt. Deze winkels zijn herkenbaar aan bijv : De korting ontvangt u op uw privé rekening, dus niet gelijk bij het afrekenen aan de kassa. Ondernemers die bij elkaar kopen, maken er ook gebruik van.

Registreer u nu door de QR code hiernaast te scannen. U komt dan direct in de omgeving waar u zich kunt inschrijven. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging via het opgegeven mailadres en kunt u gebruik maken van de kortingskaart!

Achtergrond
De HalloCashback kortingskaart is onderdeel van een groot shopping netwerk: Cashback World. Lokaal, regionaal, landelijk en online in Nederland zijn meer dan 1400 winkels aangesloten. Ook in Krimpen en Capelle komen er de komende maanden steeds meer winkels en ondernemers bij.

Registreer u dus nu en kijk bij welke winkels u korting krijgt. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Wij houden u in ons magazine HalloKrimpen en op deze website op de hoogte van al deelnemende en nieuwe lokale partners.

Bent u ondernemer en wilt u nieuwe klanten aantrekken en uw trouwe klanten belonen met een cashbackkorting, neem dan even contact op met Ronald de Vos (ronald@tripplead.nl). Dan informeren we u over alle mogelijkheden en helpen u verder.

Hoe werkt de HalloCashback Kortingskaart?

Scan de QR code op deze pagina met uw mobiel;
Klik op : Browse website
U komt dan in de Cashback omgeving;
Vul de gevraagde gegevens in en vink de items aan. ( je ziet dat het aanbevolen wordt door : Ronald De vos)
Klik op ‘verder’
U ontvangt een welkomstmail;
In uw telefoon heeft u daarna uw HalloCashback Kortingskaart waarmee u met korting kunt kopen;
U ontvangt binnen enkele dagen in uw mail een Magazine waarin het gebruik wordt uitgelegd en een aantal kortingspartners worden voorgesteld.

Wilt u meer informatie? Stel uw vraag aan ronald@tripplead.nl

1 ster2 sterren (+2 rating, 1 votes)
Laden...