De Regenboog; bevallen

Bevallen op eigen kracht

Bevallen is een flinke klus en vrouwen bezitten van nature de kracht om die klus te klaren. Ria Heuvelman: “We zijn blij met de beschikbare medische kennis en ondersteuning. Daarnaast willen we vrouwen ook stimuleren om te  vertrouwen op de wijsheid van hun eigen lichaam. Beweging, adem- en ontspanningstechnieken en veel praktische informatie bieden je handvatten om zo goed mogelijk te kunnen omgaan met de oerkracht van bevallen.

bevallen

Tekst: Thea van der Raaf | Foto’s: Petra Muilenburg

De Regenboog | Ria Heuvelman

Parkhof 9 | 29222 CS Krimpen aan den IJssel
0180 590976 |  Ria@yoga-krimpen.nl

bevallen

Ria geeft al 15 jaar Feldenkrais en yoga  aan zwangere vrouwen

Veel zwangere vrouwen hebben inmiddels het nut ervaren van het rustige ‘body-mindful’ bewegen van Feldenkrais. De effectieve ademtechniek, tijd voor jezelf, tips en het delen van ervaringen worden door veel cursistes genoemd als waardevolle elementen van de lessen.

-Zwangerschapsyoga

-Babymassage

-Feldenkrais-yoga

-Bones for Life, osteoporose aanpak

Zwanger zijn is een fulltime job!

Neem daarom de tijd om bewust stil te staan bij je zwangerschap. De Feldenkrais aanpak helpt je ontspannen en grip te krijgen op zwangerschapsongemakken. Het stimuleert het vertrouwen in de wijsheid van je eigen lichaam   De lessen worden gegeven in kleine groepen (tot 8 personen) en je bent van harte welkom vanaf 16 weken zwangerschap. Omdat baby’tjes geen rekening houden met vakanties kun je het hele jaar door terecht bij de lessen van Ria.

Aanbieding!

10 lessen van 75 min. voor € 100 ( i.p.v. € 120)

Deze aanbieding is gelding tot 31 dec. 2017.

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *