De Specialiteit

De Specialiteit, niemand de deur uit zonder glimlach

Wist je al dat er een heel speciale lunchroom is in Het Facet? Bij de Specialiteit eet je een lekker broodje en drink je een heerlijke kop koffie met zelfgemaakte versgebakken taart. En de bediening, die is er top!

Bij lunchroom de Specialiteit werken mensen met een indicatie voor dagbesteding. Dat is heel speciaal. Deze mensen hebben veel plezier in hun werk en daar worden de bezoekers ook blij van.

Lunchen en koffiedrinken bij de Specialiteit is een feestje. Ontdek het zelf!

De Specialtiteit

De Specialiteit

Lizette van der Voorden is begeleidster in de dagbesteding: “Wij zijn hier om de mensen gelukkig te maken, zowel de mensen die hier werken als de klanten. Niemand gaat de deur uit zonder glimlach. De werknemers binnen de dagbesteding hebben een verstandelijke of lichamelijke beperking of een psychische achtergrond. Bij de Specialiteit hebben zij een waardevolle invulling van hun dag. Dat is goed voor hun eigenwaarde en zelfrespect. Hier in de lunchroom zijn ze onmisbaar en dat maakt hen gelukkig. Logisch, want dat geldt voor iedereen toch?”

Boodschappen en een praatje

Naast het horecawerk brengen de deelnemers de post en boodschappen rond in verzorgingscentrum Tiendhove. Ze ondersteunen bij activiteiten en maken de bewoners blij met hier en daar een praatje.

Tekst: Thea van der Raaf | Foto: CameRamona fotografie

Lunchroom de Specialiteit

Locatie Krimpen aan den IJssel | Patrijzenstraat 63
2922 GN Krimpen aan den IJssel
0180 44 21 03 | 0900 22 44 77
despecialiteit@leliezorggroep.nl

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *