editie 2-2017

Allpro Service B.V.

Allpro Service: “Alles schoon? Dat vinden wij eigenlijk heel gewoon!

De Kindergebarenjuf

Tijdens een cursus van 3 avonden gaat De Kindergebarenjuf interactief aan de slag met ouders die gebaren willen leren. Met liedjes, spel en gebaren.

De Notaris: huwelijksvermogensrecht

Regio – Het nieuwe huwelijksvermogensrecht anno 2017 is ingewikkeld. Gelukkig kunt u bij Lint notarissen uw huwelijkse voorwaarden goed regelen.

Eetcafé de Bruin

Uitgebreide tapas met een biertje in de zon of wat dacht je van de spareribs? Die zijn heel bijzonder!

Kipproducten van Keurslager Mourik

Krimpen aan den IJssel – Proef onze zelfgemaakte kipproducten. Kip is een populair product in het dieet van nu. Met elke dag een ander kipproduct gaat kip nooit vervelen.

Krimpense Historie; beroemdheden

Drie beroemdheden,Jan Hein Donner van CDA, de Krimpense wethouder M. Fontijne en Dokter W.M. Blom stonden tijdens simultaanschaken gezamenlijk op de foto.

M.Terlouw Timmerwerken

Je hebt een idee voor een overkapping in je tuin. Je wilt een dakkapel of misschien zelfs een aanbouw aan je huis. Ga dan naar M.Terlouw Timmerwerken.

Pedicure: Voetzorg Extra

Likdoorns, ingroeiende nagels, verdikte nagels, eelt, blijf niet lopen met pijnlijke voeten. Pedicure Magda de Jong weet voor elk ongemak een trucje. Voor € 22,50 loop je weer op wolkjes

Schoonheidssalon Viva la Beauty

Na een behandeling bij schoonheidssalon Viva la Beauty gaat u volledig relaxed en met een perfect verzorgde huid weer naar huis.

Sporten bij MyMove

Krimpen aan den IJssel – MyMove staat voor verandering van leefstijl. We hebben een gevarieerd aanbod van bewegen, individueel en in groepsverband, binnen en buiten.

Streekmuseum cultureel erfgoed

Koffietijd. Het belangrijkste moment van de dag, of ‘t nou op ‘t werk is of lekker thuis. Vroeger was koffie een luxe, alleen de rijken dronken het. De tentoonstelling “koffietijd” geeft een verrassende kijk op het koffiedrinken, toen én nu

T.A. Nimjae

Trainen bij T.A. Nimjae, durf jij het aan? Meld je aan voor een proefles!
Voor iedereen vanaf 3 jaar. Sporten en werken aan je weerbaarheid en conditie.