Eetcafé de Bruin

Uitgebreide tapas met een biertje, heerlijk op het terras bij Eetcafé de Bruin

Eetcafé de Bruin op winkelcentrum De Korf, heeft een unieke status in Krimpen aan den IJssel. Je kunt er heerlijk een biertje drinken aan de bar, gezellig chillen met vrienden en op het terras geniet je van een lekkere lunch of gewoon een kop koffie.

Een echt bruin café met gemoedelijke bediening

Bij De Bruin is het altijd gezellig want Christiaan en Jan staan bekend om hun gastvrijheid. Als jonge jongens kwamen ze in dienst bij Leen en Piet de Bruin. Zeven jaar geleden werden ze zelf eigenaar van het bedrijf. De gemoedelijkheid en familiariteit die heerst in eetcafé de Bruin hebben ze steeds weten te behouden.

Eetcafé de Bruin

eetcafe de bruin

Salade ‘surf en turf’

Het terras van de Bruin is de uitgelezen plek voor een heerlijke lunch. Een clubsandwich met zalm of kip,  salade ‘surf en turf’ met vis en vlees of een uitgebreide tapas met een glas bier, heerlijk in de zon. Bij eetcafé de Bruin zijn ze klaar voor het buitenleven.

Wat dacht je van de spareribs van de Bruin? Die zijn heel bijzonder. Dinsdag en donderdag kun je onbeperkt spareribs eten en dan is het eetcafé altijd vol gezellige mensen.  Je kunt de spareribs ook meenemen voor thuis op de barbecue.

Adres:
Winkelcentrum De Korf 3
2924 AH Krimpen aan den IJssel
Tel: 0180 51 85 03

Foto’s: CameRamona fotografie
Tekst: Thea van der Raaf

1 ster2 sterren (+5 rating, 1 votes)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *