Eetcafé De Crimpenaar

Kees in ’t Veld

van accuboer tot succesvol horecaondernemer

eetcafé de Crimpenaar

Kees in ’t Veld is sinds vier jaar eigenaar van eetcafé de Crimpenaar. De zaken gaan goed en daar is hij bijzonder trots op.

Kees was geen horecaman, dat werd hij pas vier jaar geleden toen hij de horecagelegenheid in/bij de Tuyter overnam. Kees zat 37 jaar in de autobranche, waarvan de laatste 23 jaar als zelfstandig ondernemer in een groothandel in accu’s. Kees was accuboer.

Zo begon het

Kees: “De meeste mensen blijven plakken in de baan die ze hebben, maar ik wilde dat niet. Ik verkocht in 2005 mijn bedrijf en bleef enkele jaren thuis. In die tijd deed ik veel leuke dingen en had tijd voor mijn kinderen. En toch, na verloop van tijd ga je weer op zoek. Ik ben een sociaal mens dus dacht ik aan de horeca. Zo kwam ik ertoe om de horecagelegenheid in/bij de Tuyter te kopen.

Ervaar eetcafé De Crimpenaar…

Kom ’s avonds gezellig eten bij sfeervol kaarslicht. Of geniet van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur van een heerlijk kopje koffie of lunch, klaargemaakt en geserveerd door mensen met een beperking. En de prijs? Die is vriendelijk voor je portemonnee.

And the rest is history …..

Tweeënhalf jaar zijn we bezig geweest om het bedrijf weer op te bouwen en te maken zoals ik het voor me zag. Toen we in september 2016 overgingen op een 3-gangen keuzemenu voor € 14,95 kwam het succes dat we voor ogen hadden. De belangstelling werd zelfs zo groot dat we regelmatig te weinig zitplaatsen hadden. ‘Nee’ verkopen is geen optie en dus hebben we afgelopen september verbouwd. Met 30 % meer zitplaatsen zitten we ook nu nog steeds vol!”

eetcafé de Crimpenaar

Nu eetcafé de Crimpenaar op de kaart staat, vindt Kees het tijd om zijn sociale vaardigheden uit te breiden

Elke laatste maandag van de maand mogen 10 mensen, die leven in een sociaal isolement, deelnemen aan een lekkere lunch. Kees probeert in een gezellig uurtje hen sociaal te verbinden. Deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard zorgen voor heerlijke soep, broodjes en versgemalen koffie. De lunch wordt gratis aangeboden door eetcafé De Crimpenaar.

Tekst: Thea van der Raaf | Foto’s: CameRamona fotografie

eetcafé De Crimpenaar

Elckerlyc 1 (De Tuyter) | 2922 VZ Krimpen aan den IJssel 
0180 510 544 | info@eetcafedecrimpenaar.nl
Openingstijden

Eetcafé de Crimpenaar werd van niets tot één van de leukste en gezelligste eetcafés in Krimpen. En de accuboer? Hij werd een succesvol horecaondernemer!

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *