Ekocups

Kartonnen koffiebekers met je eigen ontwerp!

 Daar bedènk je gewoon een reden voor.

ekocups

“Een koffiebeker laten bedrukken met een logo is op zich niet zo bijzonder”, erkent de Krimpense ondernemer Bert Verheij. “Je ziet ze in gebruik bij grote bedrijven die hiermee, bijvoorbeeld op beurzen, hun naam onder de aandacht brengen. Echter, deze bekers kunnen alleen in zeer grote aantallen besteld worden.

Bert: ” Ons unieke concept stelt ondernemers en particulieren in staat kleinere oplages te laten maken. Als enige producent hebben wij een handige tool om oplages – al vanaf 50 stuks -zelf te  produceren en bedrukken in ons bedrijf in Meppel. “

Ekocups werkt eenvoudig, direct via de webshop:

Je maakt je eigen ontwerp, zoals bij een fotoboek: je selecteert een foto of logo en voegt tekst of achtergrond toe. Je drukt op de 3D knop voor het resultaat en wanneer je tevreden bent ga je verder voor bestellen en betalen. Binnen 2 tot 8 werkdagen heb je de bekers thuis en is succes op jouw feest gegarandeerd.

Bedenk hoe leuk dit is, de reacties zijn alom enthousiast

Je eigen uniek bedrukte beker met een aparte tekst of foto:  

  • tijdens de opening van je bedrijfspand;
  • ter promotie van je bedrijf tijdens een beurs, als extra aandachtsmoment;
  • tijdens een babyshower of jubileum of andere feestelijke gelegenheid, waarbij jouw eigen ontwerp op de bekers duidelijk maakt waar het feest om draait;
  • ter promotie van verenigingssponsors;

De mogelijkheden zijn ongekend om je met een gepersonaliseerde beker te onderscheiden.

Zie je het niet zitten om zelf een ontwerp te maken? Wij denken graag mee en werken jouw idee uit tot een mooi design tegen een geringe meerprijs. Het is ook mogelijk om in een standaard ontwerp een eigen naam of foto te plaatsen.

ekocups

CameRamona Fotografie
Tekst: Thea van der Raaf

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *