Fysiotherapie ouderen

Fysiotherapie kan isolement bij ouderen voorkomen

Fysiotherapie ouderen

Meer mobiliteit en minder klachten

De geriatrisch fysiotherapeut behandelt niet alleen de lichamelijke klachten, maar ook maatschappelijke en sociale gevolgen daarvan. Door de behandeling kunnen klachten verminderen, waardoor de mobiliteit wordt vergroot. Onze fysiotherapeut overlegt, indien nodig, ook met de huisarts en er worden desgewenst zorginstanties bij de behandeling betrokken. Samen met de patiënt wordt gekeken naar mogelijkheden om zo goed mogelijk aan het maatschappelijk leven deel te kunnen nemen. Deze multidisciplinaire aanpak is erop gericht dat de patiënt de regie over zijn eigen leven terugkrijgt of behoudt.

Meer weten?

Wilt u voor uzelf of wellicht voor één van uw ouders meer weten over geriatrische fysiotherapie? Neem dan contact op met onze praktijk. We nemen graag alle tijd voor u.

Lichamelijke klachten bij ouderen kunnen ertoe leiden dat ze minder goed kunnen bewegen en daardoor niet of beperkter dan wenselijk aan het maatschappelijk leven deel kunnen nemen. Vereenzaming kan hiervan het gevolg zijn. In veel gevallen is dit isolement te doorbreken door de juiste vorm van fysiotherapie. Eén van de specialismen van Kuiper Fysiotherapie is speciaal gericht op de behandeling van lichamelijke klachten bij ouderen: geriatrische fysiotherapie.

Fysiotherapie ouderen

Kuiper Fysiotherapie

Groenendaal 1 | 2922 CJ Krimpen aan den IJssel
0180 51 29 80 |  info@fysiomanueletherapie.nl

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *