Gino’s restaurant

Afhalen, of toch maar gezellig blijven eten

Wat een verrassende binnenkomst bij Gino. Een gezellig restaurant waar je de heerlijkste Turkse en Italiaanse gerechten niet meer alleen afhaalt, maar waar je nu ook lekker kunt blijven eten.

Omer en Selena waren nog heel jong en pas getrouwd toen zij, 10 jaar geleden in buurtwinkelcentrum De Brink, ‘Gino’ begonnen. Een afhaal- en bezorgpunt voor pizza’s en grillroom. Het werd een succes. De mensen in Krimpen wisten hen al snel te vinden.

Restaurant Gino

Met de komst van de Lidl verdween het winkelcentrum en verhuisde Gino naar Stad- en Landschap. Trouwe klanten volgden hen en nieuwe ontdekten de afhaalgerechten van Omer en Selena. Klanten maakten regelmatig de opmerking dat zij graag wilden blijven om hun bestelling te eten. Dat wilden Omer en Selena zelf ook wel; een restaurant in combinatie met een afhaal- en bezorgpunt. Toen zich de mogelijkheid voordeed, aarzelden zij geen moment. Een deel van het voormalige postkantoor aan de buitenkant van winkelcentrum Crimpenhof werd Restaurant Gino.

Het stel, inmiddels een gezin met twee kleine kinderen, is supertrots op hun restaurant. Niet onterecht want het ziet er geweldig uit met de sfeervolle inrichting in verschillende houtstructuren, een grote bloeiende boom en haard.

Wat een menukaart!

Omer: “Toen dit op ons pad kwam ging alles heel snel. We namen deze grote stap met vertrouwen in onze klanten en we hebben hen blij gemaakt”. Selena: “Het belangrijkste is natuurlijk de heerlijke gerechten die op onze menukaart staan: spareribs, shoarma, döner, Turkse- en Italiaanse pizza, pasta, steak en kipsaté. Kapsalon is echt wel onze specialiteit, die eet je nergens lekkerder.”

 

Eten, bestellen of bezorgen

Je kunt nu dus gewoon bij Gino binnenlopen en in het restaurant met familie of vrienden zelf zo’n befaamde kapsalon proeven.  In het nieuwe restaurant haal je ook als vanouds je bestelling af, of je laat je eten bezorgen. Dat doen ze supersnel, want eten moet lekker warm zijn. Dat vinden ze bij Gino heel belangrijk.

Restaurant Gino

Raadhuisplein 133B
2922AL Krimpen aan den IJssel
Tel: 0180 – 520066
www.restaurantgino.nl

1 ster2 sterren (+6 rating, 3 votes)
Laden...