Hockey: MHC Krimpen

Openingstoernooi bij MHC Krimpen

Zaterdag 26 augustus opende MHC Krimpen het nieuwe hockeyseizoen voor de Jongste Jeugd. De hele dag werd er om de IJssel Cup gestreden. Verspreid over verschillende poules stonden er maar liefst 101 wedstrijden op het programma bij MHC Krimpen en ook nog eens 37 bij HC Capelle.

Openingstoernooi

Aan de Hollandse IJssel liggen 8 gemeenten waar gehockeyd wordt. Vorig seizoen zijn we met dit openingstoernooi klein begonnen, samen met HC Capelle. Daar zijn nu De IJssel en De IJsseloever bijgekomen. Volgend jaar willen we graag alle clubs aan de Hollandse IJssel bijeen brengen. Zo’n toernooi is een prachtige start en de coaches zien waar hun teams staan, voordat de competitie begint.

MHC Krimpen

Bij MHC Krimpen leert iedereen het moderne hockey aan de hand van het hockeyprogramma van de KNHB (hockeybond). Trainers kunnen de trainingen voorbereiden en deze nog eens bekijken via een app op de telefoon. We verwachten dat de goede resultaten van de nationale elftallen op het EK, in Amstelveen,  weer heel wat nieuwe leden zullen opleveren.

Hockey

Hockey

Kom kennis maken!

Wie kennis wil maken met hockey kan zich aanmelden om 3 keer gratis te komen proeftrainen, door een mailtje te sturen aan tc@mhckrimpen.nl, met naam en geboortedatum. Per e-mail krijgt u van ons verdere informatie.

MHC Krimpen
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel
0180 – 51 13 43 | info@MHCkrimpen.nl

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *