hoveniersbedrijf Tuinier

Uw tuin een beleving

hoveniersbedrijf Tuinier

Hoveniersbedrijf Tuinier

hoveniersbedrijf Tuinier

hoveniersbedrijf Tuinier

Kijkt u wel eens naar uw tuin en denk u, daar zou wel eens wat aan mogen gebeuren? Maar, wat zou u dan willen? Zo’n trendy tuin, als verlengstuk van de woonkamer, zoals je vaak in de bladen ziet? Hovenier Hans Bauke Tuinier weet precies wat u bedoelt. Hij maakt waar u van droomt. Zelfs al hebt u een kleine tuin.

Hoveniersbedrijf Tuinier, gevestigd in de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel, is een middelgroot bedrijf met 13 werknemers. Het bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen. Grote projecten, bv. van 3000 m², maar net zo goed een kleine achtertuin.

Is uw tuin al winterklaar?

Een mooie tuin begint met een goed advies

Hans Bauke: “Voor ons is niets te klein of te groot. De wensen van de klant, een binnenstadstuintje, een tuin met een geschiedenis of een onbeschreven blad zoals in een nieuwbouwwijk. Elke tuin is een uitdaging om er iets moois van te maken.

De trend is de tuin te integreren in de totale woonbeleving. Als het ware de woonkamer doortrekken tot in de tuin. Dat kan met elke tuin, het maakt niet uit hoe groot of klein de tuin is.

 De mogelijkheden zijn afhankelijk van het budget. Daarin geven wij een goed en eerlijk advies. De basis van een offerte begint bij een goed advies.

Ons vakbekwaam team staat klaar om van uw tuin een plaatje te maken. Van ontwerp tot onderhoud.

hovenier Tuinier

Peet Lokker is tuinontwerper bij Hoveniersbedrijf Tuinier. Peet: “Als de klant vertelt wat de wensen zijn, dan kan ik mij precies voorstellen hoe de tuin gaat worden. Met een tekening maak ik het voor de klant zichtbaar. Het plan voor de nieuwe tuin wordt realiteit. Daarna is het een kwestie van uitvoeren.”

Hans Bauke: “Het ontwerp en de materialen waarmee we uiteindelijk de tuin aanleggen, wordt helemaal de keuze van de klant. We sturen aan, geven een voorzet, maar de klant beslist. Daar komen de mooiste projecten van.

Hovenier Tuinier

Vertrouwen is de basis

Tijdens het project wordt de klant continue op de hoogte gehouden. Eén team voert het werk uit en  dezelfde persoon is steeds het aanspreekpunt. Na een half jaar komen we terug om te kijken wat de natuur intussen van de tuin heeft gemaakt.

Tuinier introduceert: Leisure Pools

De tuin wordt steeds meer een belevenis. Wat is het dan heerlijk om een zwembad in uw eigen tuin te hebben. Leisure Pools is een Australisch concept, waarbij een zwembad als complete bak, inclusief de inrichting, wordt geleverd. Deze baden zijn bestand tegen onze grillige Nederlandse weersomstandigheden en krijgen een levenslange garantie mee. Ontwerp uw eigen zwembad door te kiezen uit de vier modellen in verschillende maten en de vele opties voor de inrichting.

Wij werken niet alleen voor ons zelf. Ons motto is: De klant een mooie tuin en een ander een beter leven.

Daarom doneren we van elke m² tuin die wij aanleggen 25 eurocent aan Stichting Hope en Healing in de Dominicaanse Republiek.

hovenier tuinier

Een groen dak en minder wateroverlast, spreekt u dat aan?

hovenier Tuinier

Een groen dak zorgt in de zomer voor verkoeling en in de winter isoleert het. Het verschil is al snel twee of drie graden. Een groen dak geeft uw huis meerwaarde en zorgt voor een langere levensduur van de dakbedekking. Maar het belangrijkste is de bijdrage die het levert aan het terugdringen van wateroverlast.

Duurzaamheid past in het concept van Hoveniersbedrijf Tuinier

Hans Bauke: “Een groen dak, bv. van sedum, is niet alleen mooi, maar ook goed voor het milieu. Tijdens een fikse regenbui heeft het riool moeite om al het hemelwater in één keer af te voeren. De drainage van een sedumdak vangt een deel ervan op in zogenaamde kommetjes. Per m² wordt zo’n 25 liter water opgevangen. Het water in die kommetjes verdampt door de zon en komt indirect ter beschikking van de sedumplantjes.

U kunt een sedumdak maken op de garage, de aanbouw van uw huis of elk ander plat dak.

Een sedumdak heeft weinig verzorging nodig. Slechts tweemaal per jaar het eventuele onkruid wieden en eenmaal per jaar bemesten.

Krimpen aan den IJssel heeft vanaf januari 2018 een subsidieregeling. Daarmee kunt u al vanaf € 30,- per m² een sedumdak aanleggen. Hovenier Tuinier kan u er alles over vertellen! 

Kijk op www.dakengevelbegroeiing.nl

Wilt u ook de tuin van uw dromen? Laat Hoveniersbedrijf Tuinier uw tuin aanleggen!

Hoveniersbedrijf Tuinier

Van der Giessenweg 6c | 2921 LP Krimpen aan den IJssel
0180 55 46 66 | info@hoveniertuinier.nl

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *