Huisje van de Zeeuw

Koffie, lunch en diner?

Geserveerd met een blije glimlach!

Huisje van De Zeeuw dankt zijn naam aan Meester de Zeeuw, destijds hoofd van de MULO in Lekkerkerk, die in het pand woonde. Nu is het een prachtig restaurant, gelegen aan de achterkant van partycentrum Amicitia. Het karakteristieke gebouwtje, met het terras aan de Korte Achterweg, brengt je even terug in de tijd.

Een kop koffie met wat te snoepen erbij, een lunch of een heerlijk diner. Ga eens op bezoek bij Huisje van De Zeeuw in Lekkerkerk. De medewerkers doen hun uiterste best om je te verwennen. Je wordt er gewoon blij van.

Huisje van de Zeeuw

Bijzondere mensen
De mensen die er werken maken Huisje van De Zeeuw heel bijzonder. Met uitzondering van de chef-kok en begeleidend personeel, bestaat het team uit mensen van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Vol enthousiasme en met een inzet, waar we jaloers op kunnen zijn, doen zij hun werk. Deze werknemers met een verstandelijke beperking voelen zich volwaardig en serieus genomen en dat uit zich in hun onbetaalbare glimlach.

Huisje van de Zeeuw

Die blijheid werkt aanstekelijk op de klanten. Bezoekers zijn tolerant, ook als het even wat langer duurt. Er gebeuren dan ook altijd de leukste dingen in het restaurant. Iemand gaat bijvoorbeeld zomaar zingen. Dat maakt de sfeer in Huisje van De Zeeuw zo ongedwongen en gezellig.

Bezoek de website van Huisje van de Zeeuw

Huisje van De Zeeuw
Korte Achterweg 2

2941 EB Lekkerkerk
Telefoon 0180 66 97 61

Volg Huisje van de Zeeuw op Facebook

Partycentrum Amicitia
Raadhuisplein 1-5 2941 BR Lekkerkerk
Telefoon 0180 – 66 16 67

Bezoek de website van partycentrum Amicitia

Heerlijk 3 gangen diner
Sinds mei wordt in het restaurant weer een heerlijk diner geserveerd. ‘s Avonds zijn het mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt die voor de klanten een geweldige avond verzorgen.

Je bestelt een 3 gangen diner voor maar € 19,50, (en doordeweeks zelfs voor € 17,50!) door de chef-kok bereid van voortreffelijke streekproducten. Voor elke gang heb je keuze uit 6 gerechten. Wil je het diner uitbreiden naar 4 gangen? Dan kies je er nog een heerlijk voorgerecht bij.

Ben jij jarig en kom je op je verjaardag met minimaal 4 personen eten? Dan is jouw diner gratis!

Huisje van de Zeeuw

Huisje van De Zeeuw en Partycentrum Amicitia zijn onderdeel van KW Horeca

Amicitia is het prachtige oude Raadhuis met nog de originele trouwzaal, die regelmatig wordt gebruikt als officiële trouwlocatie. Vanaf het balkon hebben bruidsparen hun eigen ‘Koningsmomentje’.

De zalen, voor feesten en partijen, zijn onlangs gemoderniseerd. De raadzaal heeft eveneens een nieuwe look. Houd de agenda op de website in de gaten, want voor jong en oud is er altijd wat te beleven in Amicitia!

Tekst: Thea van der Raaf | Foto’s CameRamona fotografie

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *