I’m Hair. Het haar van kinderen knippen is een specialiteit

Het eerste wat opvalt als je bij kapsalon I’m Hair binnenstapt, is de vriendelijke lach van eigenaresse Mirjam. Samen met haar vriendin Irma werkt ze al 11 jaar in I’m Hair. Daarvoor waren ze al 12 jaar collega’s door dik en dun.

Mirjam, moeder van twee kinderen, wist al van jongs af aan dat ze kapster wilde worden. Natuurlijk was de ambitie er om een eigen zaak te beginnen. Met de verbouwing van het pand aan de marathon, is dat een feit geworden.

Rond kijkend valt me een grote bak speelgoed op. “Ja” zegt Mirjam, “vaders en moeders kunnen altijd hun kinderen meenemen. Kunnen ze zelf rustig geknipt worden terwijl de kinderen lief spelen.”

Kinderen knippen is één van de specialiteiten van Mirjam. In de loop der jaren zien we de kinderen steeds terug komen en voor een aantal hebben we het bruidskapsel mogen maken.

Een paar keer per jaar volgen de dames een bijscholingscursus. Hier wordt o.a. de nieuwste haarmodelijn besproken en wat de modekleuren van dit jaar zijn.

De dames werken het liefst volgens afspraak, maar je kunt ook zomaar binnen lopen.  

Iedere maand in 2015 doen de dames iets bijzonders, een actie die de moeite waard is. Deze acties zijn terug te vinden op facebook en in de salon. Natuurlijk mag u ook even langskomen voor vrijblijvend advies.

logo

Openingstijden

dinsdag 17:00 – 21:00
woensdag 08:30 – 13:00
donderdag 08:30 – 15:00
vrijdag 08:30 – 18:00
zaterdag 08:00 – 14:00
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *