IntoEars Hoor- en Tinnituskliniek

IntoEars: blij om te kunnen horen!

Verlies met uw gehoor niet ook uw sociale leven!

Kost het u moeite om gesprekken te volgen? Moet u zich inspannen om te horen wat anderen zeggen als het rumoerig is? Het kan een teken  zijn dat uw gehoor niet meer optimaal is. Als gevolg vermijdt u liever een drukke omgeving. “Dat is jammer en niet nodig”, zegt Magali de Jong van  IntoEars Hoor- en Tinnituskliniek, “want gelukkig kan een hoortoestel vaak het probleem verhelpen.”

intoears

Magali is Triage audicien, opgeleid om ook enige specialistische handelingen uit te voeren, en uw vaste hoorcoach bij  IntoEars.
Magali: “Een hoortoestel kan de kwaliteit van het leven enorm verbeteren. U bent, ook op latere leeftijd, actief en wilt optimaal aan het sociale leven deelnemen.  Dan is het toch zonde wanneer u geïsoleerd raakt, doordat u niet meer goed kunt converseren?

De nieuwste generatie hoortoestellen is niet te vergelijken met die van vroeger. Het moderne hoorapparaat is klein en de techniek is enorm verbeterd.  Wanneer u eenmaal de gehoorverbetering ervaart, dan ondervindt u uiteindelijk alleen maar voordelen.”

Probeer het gewoon

IntoEars biedt een vrijblijvende proefperiode.  Heeft het hoortoestel na twee maanden niet het gewenste resultaat, dan bent u niet verplicht tot aanschaf.  Maar heeft u deze eerste stap eenmaal gezet, dan zult u vrijwel zeker zeggen ‘had ik dit maar eerder gedaan’.

“Wij onderscheiden ons van reguliere audiciens. Wij leveren alle merken en  soorten hoortoestellen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Onze ervaring is dan ook dat er voor iedereen een passende oplossing is. Bovendien hebben wij overeenkomsten met alle zorgverzekeraars.  IntoEars is tevens specialist in oorsuizen (tinnitus) en overgevoeligheid voor geluid (hyperacusis), TRT-gecertificeerd. Neem contact met ons op. De problemen zijn heel persoonlijk, maar met tips en hulpmiddelen verlichten we de ongemakken.”

IntoEars

Loop eens binnen

IntoEars is gevestigd in het Gezondheidscentrum in Krimpen. Zij werken samen met KNO-artsen en huisartsen in het gebouw. Toch kunt u ook gewoon  binnenlopen voor een vrijblijvende hoortest en advies. Uw gehoor wordt getest in een unieke geluiddichte cabine.  Anders dan met alleen een hoofdtelefoon hoort u geen storende omgevingsgeluiden, dus de test is 100 procent betrouwbaar.

Aan de balie kunt u bij Nancy Bedijs direct terecht voor kleine reparaties, de aankoop van  batterijen en onderdelen.

intoears

IntoEars Hoor- en Tinnituskliniek

Gezondheidscentrum Krimpen (2 e etage)
Groenendaal  1
2922 CJ Krimpen aan den IJssel

Tel: 0180 – 550 135
Email: krimpen@intoears.nl
Openingstijden

Tekst: Thea van der Raaf | Foto’s CameRamona fotografie

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *