JongWijs: RegioBank

JongWijsHet is fijn als kinderen later verstandig met geld omgaan. Goed sparen, maar ook verstandig uitgeven. Dat is niet vanzelfsprekend. Dat kan een kind leren door te oefenen. Vallen en opstaan met kleine bedragen. Dat kan met JongWijs van RegioBank: een pakket met een spaar- en betaalrekening voor het kind zélf. Bij Zuyderleven Financiële Diensten BV, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Lekkerkerk, laten ze graag zien wat JongWijs is.

Nieuw bij de RegioBank

JongWijs:

kinderen zélf leren sparen en betalen

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke en praktische geldtips, óók voor de ouders. Zuyderleven Financiële Diensten BV geeft ook de ouders jaarlijks interessante informatie en bruikbare tips om kinderen te helpen financieel zelfstandig te worden. Gewoon via de post, op het huisadres. “En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook voor u klaar!”

Stap voor stap leren: van sparen tot Mobiel Bankieren

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders vragen dit bij ons aan wanneer het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in.”

Zuyderleven Financiële Diensten BV Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Raadhuisplein 25
2941BS Lekkerkerk
Tel: 0180 – 66 14 25

JongWijs

Loop gewoon binnen, zonder afspraak

U bent welkom Bij Zuyderleven Financiële Diensten BV. Kom langs op ons kantoor om te horen én zien wat JongWijs u en uw kind kan opleveren.

 

 

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *