KW horeca: Kerst in Arendshoeve

Dit jaar eens buiten de deur eten met de Kerst?

KW horeca Arendshoeve

Al dat gestress om een kerstdiner op tafel te zetten en eerste kerstdag valt ook nog eens op maandag! Maak het jezelf eens gemakkelijk en geniet van een gezellige en ontspannen kerstdag in De Arendshoeve.

Heerlijk toch? Nergens over na te hoeven denken, niet in de overvolle winkels te lopen, op zoek naar de juiste boodschappen, maar gewoon reserveren voor eerste of tweede kerstdag. Dan houd je ook nog tijd over om te shoppen voor je outfit.

Laat je verrassen door de bijzondere gerechten die zo kenmerkend zijn voor de Arendshoeve

Een heerlijk kerstdiner of kostelijke kerstbrunch en sfeervol entertainment in hotel-restaurant De Arenshoeve in Bergambacht. In de Arenshoeve zijn ze al lang van tevoren bezig met de voorbereidingen. Matthijs Ritskes: “December is een drukke, maar gezellige tijd voor ons. Vroeg in het jaar beginnen we al met het samenstellen van het diner. Wat het menu precies is, blijft nog even een verrassing, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: wat denk je van rouleau parelhoen of een brunch met tompouce van verse filet americain?”

‘Luizter’, dan hoor je het kerstverhaal

Tijdens de brunch en het diner wordt het extra gezellig met de live achtergrondmuziek en een bijzondere vertolking van het kerstverhaal door ‘Luizter’, een collectief van twee zangeressen en twee pianisten.

De traditionele nieuwjaarsborrel reserveer je natuurlijk ook bij een van de locaties van KW Horeca!

Vier locaties onder één noemer

De Arendshoeve en pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht zijn, evenals partycentrum Amicitia en Huisje van de Zeeuw in Lekkerkerk, onderdeel van KW Horeca.

In Huisje van de Zeeuw

geniet je op tweede kerstdag van een brunch om 11.00 uur of een 3-gangen kerstdiner om 18.00 uur. Ook hier dus een heerlijk diner, bijvoorbeeld met wildpaté, voor een vriendelijke prijs. Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is tweede kerstdag vanaf 12.00 open

Borrel, brunch of diner?

Waar je ook voor kiest, het is op elke locatie van KW Horeca feestelijk genieten in een sfeervolle ambiance. Wel even reserveren, natuurlijk. De open haard brandt, de kerstboom staat te fonkelen en een gezellig achtergrondmuziekje maken het plaatje voor een geslaagde kerstdag compleet.

Tekst: Thea van der Raaf | Foto’s: CameRamona fotografie

Hotel-rest. De Arendshoeve
Molenlaan 14 | 2861 LB Bergambacht
0182 303100

Hotel-restaurant De Arendshoeve online

Pannenkoekenrest. Onder de Molen
Molenlaan 16 | 2861 LB Bergambacht
0182 351 300

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen online

Huisje van de Zeeuw
Korte Achterweg 2 | 2941 EB Lekkerkerk
0180 669761

Bezoek Huisje van de Zeeuw online

Partycentrum Amicitia
Raadhuisplein 1 | 2924 BR Lekkerkerk
0180 661667

Bekijk de website van Amicitia
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *