Letselschadeverhaal 2

Au!, dat deed zeer….

Het zal je maar gebeuren: door toedoen van een ander loop je letsel op. Wie is daarvoor verantwoordelijk en hoe zit het met een letselschadevergoeding?

Mr. Ewald Jansen: “Zelfs bij een val in huis, door nalatigheid, kun je iemand aansprakelijk stellen, zelfs je eigen familie, waarbij dan de aansprakelijkheidsverzekering particulieren de schade moet vergoeden. Het letselschade advies is geheel kosteloos”. Niet alleen voor de persoon in kwestie kan er genoegdoening zijn voor de gemaakte kosten of de geleden schade, maar ook bedrijven hebben baat bij schadeloosstelling. De werknemer kan door toedoen van een ander immers niet werken en de werkgever moet het loon doorbetalen.

Letselschadeverhaal

Het netto loon kan door mr. Ewald Jansen worden gevorderd bij de aansprakelijke partij.

Mr. Ewald Jansen is jurist en is gespecialiseerd in letselschade. Veel voorkomend letsel is een whiplash als gevolg van kop-staart botsingen. De wederpartij wil vaak snel afhandelen, maar neem geen risico want je kunt er heel lang last van blijven houden en in het ergste geval arbeidsongeschikt raken.

Ben je bij de afhandeling niet tevreden over je raadsman, dan kun je de zaak overdragen of een second opinion aanvragen. Bel of mail! Ewald kun je ook inschakelen bij andere zaken, zoals ontslagvergoedingen. Daar ga je toch niet zelf over onderhandelen? Deze adviezen kunnen worden gedaan op basis van ‘no cure no pay’. Tekst: Ronald de Vos

LetselschadeVerhaal

Populierenlaan 97
2925 CR Krimpen aan den IJssel

Tel: 06- 413 61 707
info@letselschadeverhaal.nl

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *