M.Terlouw Timmerwerken

M. Terlouw Timmerwerken maakt het precies zoals jij het bedenkt

M. Terlouw

Je heb een idee voor een overkapping in de tuin, je wilt een dakkapel of misschien zelfs een aanbouw aan je huis. Ga dan naar M. Terlouw Timmerwerken want zij zetten jouw idee om in een mooi resultaat. Terlouw komt niet bij je aan met standaardoplossingen.

M. Terlouw

M. Terlouw Timmerwerken staat voor specialistisch timmerwerk. Zij sparen tijd nog moeite om te maken waar mensen blij van worden en waar zij zelf trots op kunnen zijn.

M. Terlouw Timmerwerken is een jong bedrijf maar wel met 15 jaar werkervaring in nieuwbouw, renovatie en verbouwingen. Jouw ideeën samen met de waardevolle adviezen en het vakmanschap van Terlouw maken bijvoorbeeld een overkapping precies zoals jij het je had voorgesteld.

“Wij gaan niet voor standaard of gemakkelijk, wij gaan de uitdaging aan om er iets exclusiefs van te maken. Zo’n overkapping, daarmee kun je de hele zomer genieten van je tuin, maar met glazen wanden en verwarming kun je zelfs ‘s winters ‘buiten’ zitten.”

*M. Terlouw Timmerwerken is als enige in Krimpen erkend Repair Care professional niveau 3, dus gespecialiseerd in duurzaam houtherstel en houtrotreparatie.

Adres:

Tuinstraat 66
2921 XL Krimpen aan den IJssel

Tel: 06 51148553
Email: maurice@terlouwtimmerwerken.nl

Tekst: Thea van der Raaf

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *