Minihijskraan

Zwaar tilwerk? Huur een kleine krachtpatser!

Met zijn minihijskraan kan Ronald Lekkerkerker op de meest onmogelijke plekken komen en daarna is alles mogelijk.

Het gebeurt regelmatig dat werknemers moeten sjouwen met een zware metalen bint, terwijl dat bij de Arbo-wet verboden is en dat glaszetters gezamenlijk een grote ruit op zijn plaats tillen, levensgevaarlijk en helemaal niet nodig!

minihijskraan

minihijskraan

minihijskraan

Geen klus te groot, geen plek onmogelijk

Ronald Lekkerkerker: “Met mijn minihijskraan kan ik daar komen waar geen andere machine past. Eenmaal op zijn plaats is vrijwel geen klus te groot of te zwaar. Dus waarom risico lopen terwijl het anders kan? Laatst heb ik met de hijskraan een zware bint geplaatst om een entresol te kunnen maken in een kerk.

Met mijn opgevouwen machientje reed ik zo de kerk binnen, waarna deze werd uitgevouwen tot een volwaardige hijskraan en de klus werd gemakkelijk en snel geklaard. Ronald vertelt verder: “Het Nederlands Philharmonisch Orkest gaf een concert op de Noord-Zuid Metrolijn in Amsterdam. Op de lager gelegen verdieping was geen lift. Een autolaadkraan liet mijn minihijskraan via het trapgat naar beneden zakken. Van daaruit zijn alle materialen, van podiumonderdelen tot stoelen en zelfs de muziekinstrumenten, naar beneden getakeld en kon de concertzaal worden ingericht.”

“Een huzarenstukje, zeker, maar zonder mijn minihijskraan een onmogelijke taak.

minihijskraan

minihijskraan

minihijskraan

Ondernemer of particulier? Huur de minihijskraan!

Dus heb je als ondernemer een zware klus? Op locatie of in een fabriek, op elke lastige plek kan de minihijskraan helpen om het zware of moeilijk bereikbare werk te doen. Met de speciale glaszuiger is ook geen ruit te groot of te hoog. Neem geen risico en huur Ronald Lekkerkerker in. Bedenk dat hetwerk met de minihijskraan niet alleen gemakkelijk maar ook supersnel is gedaan. In tegenstelling tot een grote kraan is er voor de minihijskraan geen vergunning nodig. Het kraantje kan gewoon op het trottoir staan en in elke achtertuin komen.

Heb je iets te bouwen in de tuin, moet er een boom worden geplaatst of gepoot? Ga dan niet zelf sjouwen, want met de minihijskraan is die boom een fluitje van een cent en je prefab tuinhuis staat binnen een dag. Tekst: Thea van der Raaf

R. Lekkerkerker Minihijskraan Verhuur
Florastraat 14
2931 TC Krimpen aan de Lek
Tel: 06 30 951 328
Email: info@rlekkerkerker.nl

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *