Monuta: Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten Het kan ook Anders:

‘Rondom Jij’

“Vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart hebben wij iedere dag contact met de nabestaanden.” We zijn in gesprek met Monique Maurik. “Samen maken we een intense periode door en wanneer de uitvaart voorbij is, houdt ons contact niet opeens op. Een verlies van een dierbare is ingrijpend. Vaak betekent dit ook dat het leven van nabestaanden verandert. Verlies haalt je uit balans, doordat de impact vaak erg groot is. Graag willen wij als uitvaartverzorger de mensen handvatten bieden om weer rust te vinden en perspectief te zien in hun dagelijkse leven.”

Meeuwensingel 101
2903 TE Capelle aan den IJssel
010 – 447 15 18 | mmaurik@monuta.nl

themabijeenkomsten

Foto: PM fotografie

‘Rondom Jij’

“Wij hebben Heleen de Mooij-Lubbers bereid gevonden om vanuit haar expertise als coach de themabijeenkomsten te gaan leiden onder de noemer ‘Rondom Jij’.  

Aandacht, erkenning en herkenning, praten en luisteren naar anderen zonder dat als oordeel of vooroordeel te ervaren staan hierbij centraal. De interactie met andere deelnemers biedt steun en herkenning. We wisselen veel praktische tips, inzichten en handvatten uit met lotgenoten.

De bijeenkomsten worden vanaf januari 2018 iedere eerste donderdag van de maand gehouden in het pand aan de Meeuwensingel 101 in Capelle aan den IJssel. Ook als Monuta Monique Maurik de uitvaart niet heeft verzorgd ben je welkom.

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *