MyMove; Dance Department

MyMove Dance Department

Leren dansen op een echte dansschool

dance department

Bij de  Dance Department van MyMove krijg je dansles van echte professionele dansdocenten.

Clubmanager Kevin van Vliet: “Dansles bij een dansschool is heel wat anders dan dansles als fitness. “Bij fitness kun je een uur op muziek bewegen. Bij onze Dance Department leer je de techniek om dieper in te gaan op het gevoel voor muziek. Onze dansschool is een afdeling van MyMove, met een apart lidmaatschap.

Dance Department heeft speciale selectiegroepen. Zij treden regelmatig op bij evenementen. Dat is een serieuze zaak, want de leerlingen moeten hiervoor elk jaar auditie doen.

Dansen voor jong en oud!

Bij MyMove Dance Department leer je verschillende dansstijlen zoals, streetdance, hiphop, moderne dans, klassiek ballet, cheerdance en Jazz. Voor de allerkleinsten is er Algemene Dans Vorming (ADV) en speciaal voor de jongens is er een Boys Class.

“Tijdens de ADV-les leren kinderen vanaf twee en een half jaar spelenderwijs het motorische en cognitieve gedeelte. Daarmee kunnen zij doorgroeien naar klassiek ballet of Streetdance.

Het theater in ….

“Eenmaal in de twee jaar geven we een dansvoorstelling in het theater. Daar kijken alle dansers naar uit. Een heel seizoen werken we aan deze voorstelling, waar alle dansdisciplines en alle leeftijdsgroepen aan mee doen. In het grote Theater aan de Schie in Schiedam, een theater met maar liefst 700 zitplaatsen, geven de leerlingen twee voorstellingen op een dag. Een fantastische ervaring om mee te maken voor dansers en publiek!

Dans jij graag of is dansen zelfs jouw passie? Ga naar MyMove Dance Department!

Onze twee mooie danszalen, compleet met spiegels en barre, en een eigen kleedkamer vormen een echte dansschool. Elke dag staan de dansdocenten met plezier klaar om met veel inzet, professionaliteit en persoonlijke aandacht aan jou dansles te geven.

Een stoere jongensklas!

Kevin: “De Boys Class is helemaal nieuw en pas onlangs gestart. Jongens houden ook van dansen, maar zij willen niet meedoen in een klas met allemaal meisjes. Jongens willen jongens zijn en dansen kan heel stoer zijn. De speciale jongensklas krijgt een echte stoere choreografie. Dat vinden ze echt te gek!”

dance department

Kom gewoon eens langs en kijk waar jouw interesse naar uitgaat. Wij kunnen je vertellen welk les het best bij jou past. Probeer het uit met een gratis proefles!

MyMove, sport, voeding, en lifestyle

IJsseldijk 357B | 2922 BK Krimpen aan den IJssel
0180 58 05 22 | info@mymove.nl

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...