adverteren, lees hier

Alle antwoorden bij elkaar

Alles wat je wilt weten over adverteren in HalloKrimpen

Wat is er bijzonder aan HalloKrimpen

Ons motto: Weet wat er leeft in jouw omgeving. Laat de lokale consument daarom van jouw bestaan weten.

 • HalloKrimpen is niet te dik, daarom leest men i.p.v. bladeren.
 • Ons maximale doel is 36 pagina’s
 • Een halve pagina advertorial heeft rond de 175 woorden en 1 foto
 • Een hele pagina advertorial heeft rond de 375 woorden, afhankelijk van het artikel 1 of meerdere foto’s.
 • Onze schrijfwijze boeit en blijft bij de klant hangen.
 • Met een stukje kennismarketing kan jij de consument zeker verrassen.
 • Facebook speelt een grote rol. Met bijna 2100 volgers kunnen wij lokaal iets voor je betekenen. Betaald en onbetaald
 • We komen 6 keer uit in een jaar. De maanden jan, feb, jul en aug slaan wij over. 
 • Natuurlijk hebben we toezeggingen, maar als adverteerder zijn er geen verplichtingen voor een volgende editie.
 • Wij hebben een team. We komen foto’s nemen en onze journalist maakt het verhaal voor jou. Ook mag je zelf het verhaal schrijven.

Prijzen per 01-01-2018

Iedereen wil graag korting. Onze prijzen zijn messcherp, het enige waar ik korting op kan geven is mijn eigen activiteit, acquisitie. Daarom is er alleen korting als we voor meerdere edities afspraken met elkaar maken. 

Onze tarieven zijn ex. BTW: 

 • 1/8 pagina €   77.50
 • 1/4 pagina € 140.00
 • 1/2 pagina € 280.00 (ook als advertorial)
 • 1/1 pagina € 540,00
 • Advertorial opnemen op de website is in de prijs inbegrepen. 
 • Extra promotie advertorial op facebook € 5.00 per dag

Plaats je een advertentie, dan sturen we je drie exemplaren toe, met een advertorial krijg je er vijf.

Wil je graag meerdere exemplaren ontvangen dan kan dat per 10 stuks voor 5 euro.

Heeft adverteren voor jou geen zin, sponsor dat eens een non-profit organisatie of een vereniging. Deze organisaties krijgen van HalloKrimpen al 50 % korting op de advertorial. 

De afmetingen van een advertentie

190 x 275

92 x 275 of 190 x 135 is een halve pagina

92 x 135 of 190 x 65 is een kwart pagina

92 x 65 is een achtste pagina

Natuurlijk is een dubbele pagina ook mogelijk.

Bezorging en oplage

De oplage van 19.500 stuks wordt huis aan huis bezorgd in Krimpen aan den IJssel, inclusief de Stormpolder, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk.

De bezorging wordt door Snoekverspreiding geregeld.

editie kopij binnen op de deurmat in 2018
1e 1 feb 6 maart
2e 27 maart  1 mei
3e 15 mei 19 juni
4e 14 augustus 18 september 
5e 26 sept 30 oktober 
6e 7 november 11 december 

Terugkoppeling.

Wij koppelen de geïnterviewde teksten van onze journalisten terug met de opdrachtgever. Het artikel gaat net zolang heen en weer tot iedereen tevreden is.  Onze redacteur heeft een flinke vinger in de pap. Ook aangeleverde teksten en advertenties gaan langs onze redacteur.

Aan advertenties, door de adverteerders zelf aangeleverd, veranderen wij niets. Bij voldoende tijd kunnen we nog wel bijsturen.

Wij zijn behulpzaam om een mooie advertentie voor je op te zetten. Voor het gebruik gelden de zelfde rechten en plichten als voor ander beeld materiaal, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden.

Met jouw verhaal in het HalloKrimpen magazine word je nog bekender.

HalloKrimpen gaat dit jaar, 2018, het vierde jaar in. Tegen alle stromingen in blijkt er behoefte te zijn om  “het verhaal” te vertellen. Het levert onze klanten bekendheid op maar zorgt ook voor nieuwe klandizie. Nog beter is dat de consument het graag leest en met alle reacties doen ze dat massaal.

Met een professioneel team wordt het HalloKrimpen magazine gevult met interessante en leesbare teksten en geïllustreerd met mooie foto’s, gemaakt door onze professionele fotograaf, om jouw verhaal nog eens extra kracht bij te zetten.  

Succesvolle beslissingen van HalloKrimpen:

 • Een tekst van een advertorial (hele pagina) heeft niet meer dan 375 woorden
 • We laten het tekstschrijven over aan een journalist
 • We zorgen voor professionele foto’s
 • We zorgen dat het aantal pagina’s het magazine leesbaar houden i.p.v. een bladerblaadje.

Groeien in en met je bedrijf is een proces.

HalloKrimpen heeft in haar team een aantal professionals die ook iets voor jou kunnen betekenen zoals

 • De site opfrissen en de achterkant optimaliseren
 • De website laten redigeren, zeg meer met minder woorden en zonder taalfouten
 • Facebook reclames en advertenties opzetten
 • Uitleg facebook voorondernemers
 • Blogartikelen schrijven (kennismarketing)

“Zo kan onze vormgeefster samen met jou naar de “look en feel” van je bedrijf kijken, kleine aanpassingen in bestaande layouts, visitekaartjes etc.

Onze fotograaf zorgt voor leven en acties in je uitstraling. Door mooie foto’s op je website heb je de eerste reclame voor jezelf al gemaakt.

Wij zitten bordevol ideeen over marketing, vraag er gewoon eens naar en wie weet waartoe het kan komen.

Dit begrijp jij toch ook?

Aan de opmaak van teksten en foto’s in ons magazine en deze website is veel aandacht en zorg besteed. Desondanks kunnen wij geen garanties geven ten aanzien van de inhoud. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze informatie en het gebruik daarvan.

De in het magazine en de website vermeldde informatie is alleen bestemd voor persoonlijk gebruik (bv eigen facebookpagina). Het is niet toegestaan deze informatie te vermenigvuldigen dan wel voor commerciële activiteiten te gebruiken, zonder uitdrukkelijke toestemming van HalloKrimpen.

Ronald de Vos

0180 – 523585 of 06 – 4287 4101

Chantal van Zwienen : Zonder Zorgen Advies en Bewindvoering

‘’Hallo Krimpen heeft voor mij als startende ondernemer gezorgd voor een vliegende start. Ik heb enorm veel leuke, positieve en mooie reacties gekregen op mijn stukje. Naast naamsbekendheid heeft het mij bovenal veel leuke klanten bezorgd. ‘’

Richard Boudesteijn

Het Hallo krimpen magazine is zeker een aanrader voor veel bedrijven, wij hebben met succes de Podologie praktijk van Boudesteyn gepromoot en kregen daar veel leuke reacties en klanten op binnen.

Nancy de Jong, In2ears

Wij waren al heel tevreden over de opmaak en de tekst van het artikel in de Hallo Krimpen en we zijn nu ook blij verrast met het aantal reacties die wij hebben gekregen. Tevens hebben wij contact gekregen met een aantal klanten die ons nog niet kenden.

Dit heeft ons zeker geholpen om ons doel, meer naamsbekendheid krijgen, te bereiken.

Magde de Jong, voetzorg extra

Voorlopig adverteer ik niet meer in HalloKrimpen. Ik had een halve pagina advertorial en was op zoek naar een aantal extra klanten om zo rustig te groeien met mijn “voetzorg extra”. Uiteindelijk zijn er 86 nieuwe klanten gekomen na de uitgave van HalloKrimpen. Dit is natuurlijk  een geweldige start voor mijn praktijk. Ik raad iedere ondernemer zeker eens gebruik te maken van een advertorial. Budget gewoon vrijmaken hiervoor.

Linda Kaan, In2Yoga

Hallo Krimpen is voor de ondernemer goud. Altijd een goede respons op de advertenties en mijn naamsbekendheid is vergroot. Wat ik vooral heel prettig vind is dat er met je wordt meegedacht door het team van Hallo Krimpen! Ik ben klaar voor Hallo Capelle : ) Bedankt!

Evelien Speksnijder, Viva la Beauty

“Ik had nooit verwacht dat ik zoveel reacties zou krijgen op mijn advertentie.”
Mijn vader adverteerde al regelmatig in HalloKrimpen en toen ik begon over reclame maken voor mijn eigen schoonheidssalon, zei hij meteen dat ik een grote kans zou hebben op klanten via een advertorial in dit magazine.
In eerste instantie wilde ik een kleine advertentie maar m’n pa zei; “daar lezen mensen overheen, je kunt beter als eersteeen vollepagina doen, dat valt op!”

Dit heb ik dus toch gedaan en daar heb ik geen spijt van! “

mr. Ewald Jansen, Letselschadeverhaal

Lokaal adverteren in HalloKrimpen heeft mij al direct een aantal nieuwe zaken opgeleverd en de begeleiding en advies bij het opmaken van mijn artikelen zijn zeer goed!

Thuiskok Esther van Leeuwe, Restaurant aan Huis

“Hallo Krimpen heeft mijn naamsbekendheid vergroot. Als ik op netwerkbijeenkomsten kom en mezelf voorstel, herkennen mensen mijn naam en hebben ze een beeld bij wat ik doe. Vooral in mijn eigen buurt heb ik via een advertentie in Hallo Krimpen opdrachten gekregen. Ik had de investering snel terugverdiend.”

Jasper Dammers, Autoservice Tiendweg

“De response op een advertentie is vaak moeilijk te meten, maar als je in Hallo Krimpen iets nieuws meldt, krijg je doorgaans veel reacties. Door zijn vernieuwende karakter is dit blad zeer interessant voor lezers. Dat is de meerwaarde voor ons.”

Guidovan Nes, Van NesOptiek

“Hallo Krimpen is herkenbaar en duidelijk voor mijn doelgroep die dichtbij zit. Dat maakt het interessant voor mij om te adverteren.”

Johan Bénard, Hollandsche Roem

“Hallo Krimpen is de afgelopen maanden steeds beter en fraaier geworden. Het spreekt mensen aan en ik merk dat ik nieuwe klanten heb gekregen door te adverteren.”

Heleen Pols, Lint Notarissen

“Wij plaatsen in elke editie een advertorial om lezers te informeren over een actueel onderwerp. Als mensen ons bellen om een afspraak te maken, verwijzen ze vaak naar Hallo Krimpen. Voor ons is dit een prima platform.”