adverteren, lees hier

Alle antwoorden bij elkaar

Alles wat je wilt weten over adverteren in HalloKrimpen

Wat is er bijzonder aan HalloKrimpen

 • HalloKrimpen is niet te dik, waardoor het “gelezen” wordt.
 • Ons maximale doel is 36 pagina’s
 • Een halve pagina advertorial heeft rond de 175 woorden  en 1 foto
 • Een hele pagina advertorial heeft rond de 375 woorden
 • Dat leest fijn, boeit en blijft bij de klant hangen.
 • Lokaliteit heeft veel voordelen en wij vinden dat de lokale consument daarom van jouw bestaan af moet weten. Met een stukje kennismarketing kan jij de consument zeker verrassen.
 • Facebook speelt een grote rol. Met bijna 2000 volgers kunnen wij lokaal iets voor je betekenen. Betaald en onbetaald
 • We komen 6 keer uit in een jaar. De maanden jan, feb, jul en aug slaan wij over. De overige maanden verdelen we in blokken van 3 weken. Om om en om HalloKrimpen en HalloCapelle te maken.
 • Iedere editie beginnen we weer op nul. Natuurlijk hebben we toezeggingen, maar als adverteerder zijn er geen verplichtingen voor een volgende editie.
 • Wij hebben een team. We komen foto’s nemen en onze journalist maakt het verhaal voor jou. Kost niets extra’s.

Prijzen per 01-01-2018

Om HalloKrimpen “leesbaar” te maken, geven wij iets weg. Op dit moment zijn dat halve pagina’s aan o.a. De Krimpener kunstwaard, Krimpense Historie, Cultuurwerkplaats, Streekmuseum, Het dierenpension, een vereniging. De fotogroepKrimpen wordt door ons gesponsord in ruil voor een foto op de voorkant.

Onze tarieven zijn ex. BTW: 

 • 1/8 pagina €   77.50
 • 1/4 pagina € 140.00
 • 1/2 pagina € 280.00 (ook als advertorial)
 • 1/1 pagina € 540,00

Heeft adverteren voor jou geen zin, sponsor dat eens een non-profit organisatie of een vereniging.

De afmetingen van een advertentie

190 x 275

92 x 275 of 190 x 135 is een halve pagina

92 x 135 of 190 x 65 is een kwart pagina

92 x 65 is een achtste pagina

Natuurlijk is een dubbele pagina ook mogelijk.

Bezorging en oplage

Het HalloKrimpen magazine heeft een eigentijds en herkenbare lay-out, gedrukt op A4 130 grams glanzend papier.

De oplage van 19.500 stuks wordt huis aan huis bezorgd in Krimpen aan den IJssel, inclusief de Stormpolder, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk.

De bezorging wordt door Snoekverspreiding geregeld.

editie kopij binnen op de deurmat in 2018
1e 1 feb 6 maart
2e 21 maart 24 april
3e 15 mei 19 juni
4e 14 augustus 18 september 
5e 26 sept 30 oktober 
6e 7 november 11 december 

Terugkoppeling.

Wij koppelen de geïnterviewde teksten van onze journalisten terug. Daarna gaan deze langs onze redacteur. Ook aangeleverde teksten gaan langs hem.

Inhoudelijk wordt er niets aan de tekst veranderd, maar indien nodig een woordje aangevuld of weggehaald om het verhaal nog beter tot zijn recht te laten komen.

Aan advertenties, door de adverteerders zelf aangeleverd, veranderen wij niets. Bij voldoende tijd kunnen we nog wel bijsturen.

Wij zijn behulpzaam om een mooie advertentie voor je op te zetten. Deze kan, na betaling van het hierboven genoemde tarief, ook voor eigen gebruik (website / facebook / krant etc) ingezet worden. Vraag vooraf naar de mogelijkheden.

 1. De voorpagina is niet te koop;
 2. Alle prijzen zijn exclusief BTW;
 3. Advertenties worden in de juiste formaten en in PDF aan ons aangeboden.

Door ons gemaakte advertenties mogen voor eigen gebruik bijv facebook ingezet worden.

Het is niet toegestaan deze ook voor andere commerciële doeleinden te gebruiken zonder

a) toestemming van mij, Ronald de Vos of

b) dat de advertentie gekocht en betaald is.

Wordt een advertentie door ons gemaakt dan wordt bij herhaling van dezelfde advertentie niet nogmaals kosten in rekening gebracht. Kleine wijzigingen worden onder service gerekend.

Met jouw verhaal in het HalloKrimpen magazine word je nog bekender.

HalloKrimpen heeft steeds meer bekendheid verworven en is gegroeid tot een volwassen magazine dat serieus wordt genomen door het bedrijfsleven en door de consumenten.

Het HalloKrimpen magazine is dan ook een succesvol medium om in te adverteren.

De tekst wordt geïllustreerd met mooie foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf, die jouw verhaal nog eens extra kracht bijzetten.  Met zo’n pagina in het HalloKrimpen magazine weten mensen wie jij bent en hoe je in je bedrijf staat en zullen ze aan je denken wanneer ze opzoek zijn naar jouw dienst of product. 

Succesvolle beslissingen van HalloKrimpen:

 • Een tekst van een advertorial (hele pagina) heeft niet meer dan 380 woorden
 • We laten het tekstschrijven over aan een journalist
 • We zorgen voor professionele foto’s
 • We zorgen dat het aantal pagina’s het magazine leesbaar houden i.p.v. een bladerblaadje.

Groeien in en met je bedrijf is een proces.

HalloKrimpen heeft in haar team een aantal professionals die ook iets voor jou kunnen betekenen zoals

 • Een nieuwe wordpress site opzetten
 • De site opfrissen en de achterkant optimaliseren
 • De website laten redigeren, zeg meer met minder woorden en zonder taalfouten
 • Facebook reclames en advertenties opzetten
 • Facebookpagina onderhouden en content delen
 • Uitleg facebook voorondernemers
 • Blogartikelen schrijven (kennismarketing)

“Zo kan onze vormgeefster samen met jou naar de “look en feel” van je bedrijf kijken, kleine aanpassingen in bestaande layouts, visitekaartjes etc. Onze fotograaf zorgt voor leven en acties in je uitstraling. Door mooie foto’s op je website heb je de eerste reclame voor jezelf al gemaakt.

Wij zitten bordevol ideeen over marketing, vraag er gewoon eens naar en wie weet waartoe het kan komen.

Dit begrijp jij toch ook?

Aan de opmaak van teksten en foto’s in ons magazine en deze website is veel aandacht en zorg besteed. Desondanks kunnen wij geen garanties geven ten aanzien van de inhoud. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze informatie en het gebruik daarvan.

De in het magazine en de website vermeldde informatie is alleen bestemd voor persoonlijk gebruik (bv eigen facebookpagina). Het is niet toegestaan deze informatie te vermenigvuldigen dan wel voor commerciële activiteiten te gebruiken, zonder uitdrukkelijke toestemming van HalloKrimpen.

Ronald de Vos

0180 – 523585 of 06 – 4287 4101

Richard Boudesteijn

Het Hallo krimpen magazine is zeker een aanrader voor veel bedrijven, wij hebben met succes de Podologie praktijk van Boudesteyn gepromoot en kregen daar veel leuke reacties en klanten op binnen.

Nancy de Jong, In2ears

Wij waren al heel tevreden over de opmaak en de tekst van het artikel in de Hallo Krimpen en we zijn nu ook blij verrast met het aantal reacties die wij hebben gekregen. Tevens hebben wij contact gekregen met een aantal klanten die ons nog niet kenden.

Dit heeft ons zeker geholpen om ons doel, meer naamsbekendheid krijgen, te bereiken.

Magde de Jong, voetzorg extra

Voorlopig adverteer ik niet meer in HalloKrimpen. Ik had een halve pagina advertorial en was op zoek naar een aantal extra klanten om zo rustig te groeien met mijn “voetzorg extra”. Uiteindelijk zijn er 86 nieuwe klanten gekomen na de uitgave van HalloKrimpen. Dit is natuurlijk  een geweldige start voor mijn praktijk. Ik raad iedere ondernemer zeker eens gebruik te maken van een advertorial. Budget gewoon vrijmaken hiervoor.

Linda Kaan, In2Yoga

Hallo Krimpen is voor de ondernemer goud. Altijd een goede respons op de advertenties en mijn naamsbekendheid is vergroot. Wat ik vooral heel prettig vind is dat er met je wordt meegedacht door het team van Hallo Krimpen! Ik ben klaar voor Hallo Capelle : ) Bedankt!

Evelien Speksnijder, Viva la Beauty

“Ik had nooit verwacht dat ik zoveel reacties zou krijgen op mijn advertentie.”
Mijn vader adverteerde al regelmatig in HalloKrimpen en toen ik begon over reclame maken voor mijn eigen schoonheidssalon, zei hij meteen dat ik een grote kans zou hebben op klanten via een advertorial in dit magazine.
In eerste instantie wilde ik een kleine advertentie maar m’n pa zei; “daar lezen mensen overheen, je kunt beter als eersteeen vollepagina doen, dat valt op!”

Dit heb ik dus toch gedaan en daar heb ik geen spijt van! “

mr. Ewald Jansen, Letselschadeverhaal

Lokaal adverteren in HalloKrimpen heeft mij al direct een aantal nieuwe zaken opgeleverd en de begeleiding en advies bij het opmaken van mijn artikelen zijn zeer goed!

Thuiskok Esther van Leeuwe, Restaurant aan Huis

“Hallo Krimpen heeft mijn naamsbekendheid vergroot. Als ik op netwerkbijeenkomsten kom en mezelf voorstel, herkennen mensen mijn naam en hebben ze een beeld bij wat ik doe. Vooral in mijn eigen buurt heb ik via een advertentie in Hallo Krimpen opdrachten gekregen. Ik had de investering snel terugverdiend.”

Jasper Dammers, Autoservice Tiendweg

“De response op een advertentie is vaak moeilijk te meten, maar als je in Hallo Krimpen iets nieuws meldt, krijg je doorgaans veel reacties. Door zijn vernieuwende karakter is dit blad zeer interessant voor lezers. Dat is de meerwaarde voor ons.”

Guidovan Nes, Van NesOptiek

“Hallo Krimpen is herkenbaar en duidelijk voor mijn doelgroep die dichtbij zit. Dat maakt het interessant voor mij om te adverteren.”

Johan Bénard, Hollandsche Roem

“Hallo Krimpen is de afgelopen maanden steeds beter en fraaier geworden. Het spreekt mensen aan en ik merk dat ik nieuwe klanten heb gekregen door te adverteren.”

Heleen Pols, Lint Notarissen

“Wij plaatsen in elke editie een advertorial om lezers te informeren over een actueel onderwerp. Als mensen ons bellen om een afspraak te maken, verwijzen ze vaak naar Hallo Krimpen. Voor ons is dit een prima platform.”