Pedicure: Voetzorg Extra

Voeten

Je belangrijkste onderdanen

 

 

Likdoorns, ingroeiende nagels, verdikte nagels, eelt, voeten kunnen je veel last bezorgen.

Blijf er niet mee lopen. Een behandeling bij pedicure Magda de Jong van Voetzorg Extra brengt je voeten weer in optimale conditie.

pedicure

Voeten kunnen er nog zo slecht aan toe zijn, na haar behandeling zien je onderdanen er weer fris en gezond uit. Voor Magda is het verzorgen van juist die voeten een passie.

pedicure
CameRamona fotografie

Magda: “Zelf heb ik aangepaste orthopedische schoenen. Ik heb dan ook ervaring met de gevolgen van slechte voeten, zoals rugpijn. Ik weet hoe belangrijk voeten zijn voor de vitaliteit van je hele lichaam. Mijn eigen ‘voetprobleem’ heeft ertoe geleid dat ik mij erin ben gaan verdiepen en nu doe ik niets liever dan andere mensen van hun voetproblemen verlossen.”

*Ook behandeling aan huis

Magda weet voor elk ongemak wel een trucje

Niet alleen likdoorns of ingroeiende nagels zorgen  voor pijnlijke voeten. Hallux valgus, de bekende knobbel aan de zijkant van de voet, vergroeide tenen, zoals hamer- en ruitertenen zijn problemen die het dagelijks leven behoorlijk kunnen beïnvloeden.  Een nachtspalk en drukwerende middelen zorgen hier voor verlichting.

Geef je voeten de verzorging die ze verdienen!  

Na de behandeling geeft de pedicure je een vitaliserende en energiegevende voetreflexmassage en loop je op wolkjes terug naar huis.

pedicure

Tekst: Thea van der Raaf

Adres:
Populierenlaan 24
2925 CT Krimpen aan den IJssel

Tel: 06 54760109
Email: info@voetzorgextra.nl

1 ster2 sterren (+14 rating, 3 votes)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *