Praktijk EKRU: sportmassage & therapie

Langer actief leven, wanneer je je lichaam laat verzorgen.

Voorkom sportblessures

Hardlopen, wielrennen, golfen of het deelnemen aan een teamsport, ook wanneer we ouder worden blijven we graag actief sporten. Wat er vaak bij jong en oud bij inschiet, is de verzorging van de spieren na het intensief sporten. Niet voor niets worden topsporters na de training of wedstrijd gemasseerd. Gebleken is dat je sneller hersteld van spierschade. Regelmatig een massage, houdt spieren en onderliggend weefsel soepel,  vermindert spierpijn en stramheid, voorkomt blessures en verlengt je actieve leven.

Praktijk Ekru voor Sportmassage & Therapie

Sinds 2010 is Erwin Kruithof gediplomeerd sporttherapeut met een eigen praktijk. Zijn aanpak richt zich op welbevinden (wellness & selfness)  van de actieve mens. Erwin is gespecialiseerd in sportmassage en massagetherapie.

Praktijk Ekru verzorgt bedrijfsmassage op locatie ter voorkoming of vermindering van stressgerelateerde klachten, zoals KANS/RSI, veroorzaakt door repeterende bewegingen op de werkplek. Een werkgever kan onnodig ziekteverzuim van de werknemer voorkomen met regelmatige (stoel)massages, gewoon tijdens de werkuren.

Erwin lost jouw probleem op, verhelpt je klachten en adviseert. Neem contact op voor een gezond en soepel lichaam

Boek direct via Treatwell

sportmassage

Praktijk Ekru verzorgt Klassieke/sportmassage, Hotstone/Wellness Massage, Bindweefselmassage, Compensatoire massagetherapie, Manuele Lymfedrainage, Sporttherapie en Reiki-behandelingen.

Als sporttherapeut is Erwin Kruithof tevens verbonden aan David Lloyd Health Clubs in Capelle a/d IJssel.

Tekst: Thea van der Raaf

sportmassage

Adres:

Hoflaan 41
2926RC Krimpen aan den IJssel

Tel: 0180-590303/06 11 23 63 63

info: praktijk.ekru@upcmail.nl

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *