Prima leren: rekenvaardigheden

In één keer overzicht over alle mogelijke rekenvaardigheden  

Dat kan met ‘Ik doe het zo’

Ernst Rijnberg , directeur / eigenaar van Prima Onderwijsontwikkeling, ontwikkelde tot nu toe twee boekjes op gebied van rekenvaardigheden:

‘Ik doe het zo  rekenvaardigheid’  

‘Ik doe het zo  rekenen-wiskunde’

 

Ernst: “Bij alle rekenvaardigheden leg ik vaak meerdere oplossingsmanieren uit. Op die manier krijgt de gebruiker inzicht in de manier van rekenen, zoals deze tegenwoordig in het basisonderwijs wordt aangeboden. Veel volwassenen hebben namelijk zelf op een geheel ander manier leren rekenen.”

Dus ‘Ik doe het zo’ is daardoor uitermate handig voor iedere ouder, grootouder, docent, intern begeleider, huiswerkbegeleider, remedial teacher, klassenassistent etc. die een leerling wil begeleiden met het oefenen van rekenvaardigheden.

In dezelfde serie is ook verschenen:

‘Ik doe het zo leesvaardigheid’.

ik doe het zo

ik doe het zo

‘Ik doe het zo’ is toepasbaar naast iedere rekenmethode en naast iedere wiskundemethode.  

Niet alleen voor begeleiders

Ook studenten van b.v. MBO 3, MBO 4, PABO en HBO Verpleegkunde, die voor rekenvaardigheid een voldoende moeten scoren , maken er dankbaar gebruik van bij de voorbereiding op de rekentoets.

Nieuwsgierig geworden?

Orfeo 18 | 2907 JE Capelle aan den IJssel
ernstrijnberg@xs4all.nl

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *