Royal Kids Home

Integraal kindercentrum Royal Kids Home

Uw kinderen op kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en voor- tussen- en naschoolse kinderopvang, veilig en vertrouwd op één en dezelfde locatie

Royal Kids Home heeft enthousiaste leidsters die er alles aan doen om het uw kinderen naar de zin te maken. De kinderen hebben een fijne dag in een veilige omgeving. Ze spelen met unieke speelattributen op de locaties en gaan voor een uitje naar de kinderboerderij of het bos. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan vroegschoolse educatie, gericht op taal, rekenen en sociale vaardigheden. ‘s Avond eten uw kinderen, samen met de leidsters, een heerlijke warme maaltijd.

Halen en brengen met een Stint

Met de speciale haal- en brengservice kunnen zij worden gehaald en gebracht, van thuis maar ook van de sportclub, een vriendje of andere school. Vervoeren gebeurt met een Stint, een elektrische bolderkar, en dat vinden de kinderen en de leidsters helemaal geweldig!

Geen gehaast

Met uw kinderen op Royal Kids Home loopt het schoolproces, van kinderdagverblijf tot en met de basisschool naadloos in elkaar over. Broertjes en zusjes voelen zich veilig en vertrouwd onder één dak en u hoeft zich niet te haasten tussen opvang en verschillende scholen.

royal kids home

Royal Kids Home heeft drie locaties in Krimpen aan den IJssel

Het Kompas Patrijzenstraat
Patrijzenstraat 53
2922 GN Krimpen aan den IJssel
Tel: 06 – 405 908 42

Het Kompas Tuinstraat
Tuinstraat 25
2921 XH Krimpen aan den IJssel
Tel: 06-10102469

De Wegwijzer
Hyacint 1a
2925 EN Krimpen aan den IJssel
Tel: 06-54124441

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *