Schoonheidssalon Viva la Beauty

Schoonheidssalon Viva la Beauty

Een combinatie van ontspanning en resultaat

Hoe gehaast u ook bent, tijdens een schoonheidsbehandeling van Evelien ervaart u een moment van totale ontspanning. In haar schoonheidssalon Viva la Beauty creëert schoonheidsspecialiste Evelien Speksnijder een sfeer van ultieme rust. Met veel passie en perfectionisme reinigt, verzorgt en masseert ze uw huid. U gaat volledig relaxed en met een perfect verzorgde huid weer naar huis. Dat is waar het om gaat bij Viva la Beauty: een combinatie van ontspanning en resultaat.

Schoonheidssalon

Evelien: “Als klein meisje hield ik al van het verzorgen van mensen, mijn oma en mijn moeder waren regelmatig ‘model’ voor mijn schoonheidsbehandelingen. Tijdens mijn opleiding leerde ik alles wat met beauty en wellness te maken heeft en het is echt mijn vak geworden, mijn passie!

Het persoonlijk contact vind ik ontzettend leuk. Ik luister graag terwijl de klanten de behandeling ondergaan, maar waardeer het evenzeer wanneer ze liever stil genieten. Zo ontspannen tijdens de verzorging en massage, dat ze bijna in slaap vallen. Dat geeft mij weer een voldaan gevoel.”

Nouvital een voornamelijk plantaardig product

Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en verzorgd met Nouvital Cosmetics, een Nederlands kwaliteitsproduct, alleen verkrijgbaar via de schoonheidsspecialiste. De producten van Nouvital bevatten werkstoffen van voornamelijk plantaardige oorsprong. Nouvital past bij mijn manier van werken juist omdat ik het product kan aanpassen aan de individuele behoefte van de huid. Zelfs de extreem gevoelige huid kan zonder problemen worden gereinigd en verzorgd met dit product.”

Voor gezichtsbehandelingen, harsbehandelingen, manicure, voetbehandelingen en wellness

Behandelingen zijn bij Viva la Beauty op afspraak, zodat de schoonheidssalon op dat moment speciaal voor u is gereserveerd. Maak een afspraak bij Viva la Beauty op maandag t/m vrijdag overdag of op maandag- of donderdagavond.

Nouvital Cosmetics zijn:

  • hypoallergeen;
  • allergeenvrij geparfumeerd;
  • vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie);
  • vrij van minerale oliën;
  • vrij van parabenen;
  • dierproefvrij getest;
  • voorzien van zonnefilter in de dagcrèmes.

Kennismakingsaanbieding

Volledige gezichtsbehandeling met Nouvital Cosmetics nu tijdelijk van € 30,- voor € 22,50

reiniging/dieptereiniging/gezichtsmassage/masker/ dag- of nachtverzorging

Vermeld bij de reservering de code HK0517

Tekst: Thea van der Raaf 

Foto’s: CameRamona fotografie

Adres:
Ratelaar 9
2923 GD Krimpen aan den IJssel

Tel: 06 15905979
Email: info@vivalabeauty.nl

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *