Shiatsu behandeling
Shiatsu behandeling

Shiatsu behandeling

foto 5U ervaart effect van een Shiatsu behandeling

  • bij klachten veroorzaakt door emoties of stress
  • bij acute en bij chronische klachten of ter preventie van klachten

Een Shiatsu behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, herstelt het lichamelijk evenwicht en bevordert algehele ontspanning. Een Shiatsu behandeling werkt ook in combinatie met reguliere geneeswijzen.

Na het stellen van een diagnose start de behandeling. Op de meridianen, acupunctuurpunten en zones wordt op een kalme en ontspannen wijze met de hand, duim of elleboog druk uitgeoefend gecombineerd met strekkingen en/of rotaties. U ligt tijdens de massage gekleed op de behandeltafel of op een comfortabele futon (Japans woord voor matras) op de vloer.

Behandelmethoden

Ontspanningsmassage (basismassage)
Meridiaanmassage specifiek gericht op klachten

foto3

foto2

foto1

Thaise traditionele medische massage

  • U ervaart bij deze ontspanningsmassage:
  • diepe ontspanning
  • een lichaamstherapie die verjongend werkt
  • Vermindering van klachten veroorzaakt door emoties of stress
  • Versoepeling spieren
  • Verbetering bloedcirculatie en flexabiliteit

De behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, herstelt het lichamelijk evenwicht en bevordert algehele ontspanning. Door druk uit te oefenen met duim, handpalm, elleboog, knie of voet worden de energiebanen, Sen-lijnen, behandeld gecombineerd met strekkingen en gewrichtsmanipulaties. U ligt tijdens de massage gekleed op een comfortabele futon (Japans woord voor matras) op de vloer.

foto4

Tuina is een massagevorm die in China is ontstaan. Tuina betekent “duw en grijp”. In China wordt Tuina in de gezondheidszorg toegepast. De hoofdindicaties zijn orthopedische klachten (spier-, bot- en gewrichtsklachten).

 

Ik ben Marianne Hordijk. Ik werk met plezier mee aan uw herstel van balans. Respect, interesse, neutraliteit en creativiteit zijn voor mij belangrijke uitgangspunten bij een goede behandeling.

Adres: Krimpen aan de Lek
Telefoon: 06-14 99 74 78

Bezoek mijn website voor meer informatie

www.gelekeizer.nl

 

facebook

www.facebook.com/Degelekeizer

Vergoeding via verzekering

De behandelingen worden gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent tot een maximaal bedrag. Een doorverwijzing van uw huisarts is niet nodig. Raadpleeg voor de zekerheid uw polis. Op de website van beroepsvereniging Zhong is de lijst te vinden met het overzicht vergoedingen per zorgverzekeraar.

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *