Sporten bij MyMove

MyMove Crossbox, dansen en meer!!

Sporten bij MyMove is een beleving. Begin vandaag nog!

Sportcentrum MyMove is een ontmoetingspunt. Veel mensen  die er komen om te sporten  vinden de gezelligheid met elkaar zeker zo belangrijk als het sporten.  Voor of na het sporten wordt er druk gebruik gemaakt van de lounge,  daar praat je met elkaar bij een gratis kop koffie of thee of een koude sportdrank.  Kom je een tijdje niet, dan word je zeker gemist. Het personeel kent iedereen bij naam en is altijd bereid tot een praatje. Dat maakt dat de leden MyMove ervaren als een warm familiegebeuren.

sporten bij mymove
CameraMona fotografie

sporten bij mymove

Sporten zonder langdurig abonnement

Past een langlopend abonnement niet in jouw drukke schema, maar heb je wel een bepaalde doelstelling voor jezelf gesteld? Bij MyMove helpen ze jou om deze te bereiken. Met een programma van 10 weken word je gecoacht naar een fitte en gezonde leefstijl. Met een op maat gemaakt trainingsprogramma, wekelijkse voedingsschema’s en weegmomenten. Bovendien krijg je een resultaatgarantie bij dit programma. Bij een niet gehaald resultaat word je programma kosteloos verlengd. 

Bij MyMove houden ze van de buitenlucht

MyMove heeft een prachtig terras aan de IJssel voor een lekker drankje na de inspanning. Heerlijk in de buitenlucht sporten kan ook. Er is een kunstgrasveld voor Bootcamp,  een survivalbaan en een crossbox. In groepsverband kun je zelfs eropuit met de Elliptigo,een combinatie van rennen, fietsen en de hometrainer. Het is een heerlijke manier om te trainen zonder je gewrichten te belasten. Dat maakt het een geweldige ervaring voor jong en oud, van de gezondheidsbewuste- tot de topsporter.

MyMove is niet zomaar een sportschool. MyMove staat voor een verandering van leefstijl. Begin vandaag nog met een gratis proefles en ontdek dé manier van bewegen die bij jou past.

Gratis kinderopvang

Heerlijk even tijd voor jezelf terwijl je kleintje wordt vermaakt bij de kinderopvang. 

Bij MyMove doe je mee aan groepslessen van Yoga tot boksen en alles ertussen in.
In de twee prachtige danszalen wordt les gegeven in vele danssoorten.
Zo zijn er voor elke leeftijdsgroep en op elk sportniveau veel mogelijkheden.

Tekst: Thea van der Raaf

Adres:

IJsseldijk 357b
2922 BK Krimpen aan den IJssel

Tel: 0180 580522
Email: info@mymove.nl

Openingstijden:

ma. t/m do. 7.45-22.15 u.
vrijdag 7.45-21.00 u.
za. en zo. 8.45-13.00 u.
1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *