T.A. Nimjae

Trainen bij T.A. Nimjae*

Durf jij  het aan?

T.A. Nimjae

T.A. Nimjae is volgens hun leden de leukste club van Krimpen. Iedereen vanaf 3 jaar kan er terecht en is welkom om lekker te komen sporten en te werken aan haar/zijn weerbaarheid en conditie.

*Nimjae is Koreaans voor ‘respect’.

Durf jij het aan?
Meld je aan voor een proefles!

mob. 06 – 1298 7459

Iwan Sleeuwenhoek

Total Kids Defence Tigers

Levensvaardigheden en weerbaarheidstrainingen voor kinderen van 3 t/m 5 jaar:'Dit programma gaat verder dan alleen bewegen of het aanleren van diverse technieken, kinderen worden ook getraind in sociale vaardigheden waar zij hun hele leven profijt van zullen hebben'.Al spelend leren de kinderen op een pedagogisch verantwoorde manier levensvaardigheden over o.a. pesten, vreemden, samenwerken en leidinggeven, milieu bewustzijn, gezonde voeding,fitness, brand-, water- en verkeersveiligheid. Hiernaast leren kinderen vaardigheden voor een goede levensinstelling. Met TKD Tigers leren wij uw kind weerbaar te zijn in bedreigende situaties en leert het correct te handelen in noodgevallen. Doordat het kind weet hoe het moet reageren,kan het zelfvertrouwen van een kind aanmerkelijk toenemen. Door de verschillende spel- en oefenvormen zijn de kinderen bezig met het verbeteren van snelheid, balans, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.

Kids Kickers

Kids Kickers is de stoerste sport van Nederland. Het is een verdedigingssport speciaal ontwikkeld voor jullie om zoveel mogelijk plezier in je leven te hebben. Door hard te trainen kun je jezelf leren beschermen tegen lichamelijk en geestelijk geweld. Wij willen jou leren om te gaan met bijvoorbeeld pestkoppen. Kids Kickers is voor iedereen! Lekker trainen en gezelligheid staan op nummer 1!

Ons streven:

– Een sterke gezondheid en fitness basis ontwikkelen;
– Kinderen moraal bijbrengen en onafhankelijk maken;
– Kinderen fysiek en mentaal uitdagen;
– Kinderen helpen obstakels en angsten te overwinnen;
– Lol hebben!

Taekwondo

Taekwondo is een stijlvolle, veelzijdige Koreaanse verdedigingskunst. Taekwondo is een vorm van een ongewapend gevecht, waarbij er veel aandacht gaat naar zelfbeheersing en respect.Taekwondo is een zeer gevarieerde sport, er is o.a. aandacht voor: techniektraining, stijlvormen,sparren, breektesten, hoogspringen en zelfverdediging. Kortom Taekwondo werkt zowel aan de lichamelijke als geestelijke gezondheid en is voor iedereen leuk om te beoefenen op zowel recreatief als wedstrijdniveau. Binnen deze discipline wordt er getraind in diverse groepen, die zijn ingedeeld op leeftijd. Leerlingen van de basisschool en leerlingen van het voortgezet onderwijs
trainen in aparte uren.

Trainingen:

Gymzaal Dr. Thijsselaan 20
2922 HL Krimpen a/d IJssel

Gymzaal Tuinstraat 25
2921 XH Krimpen a/d IJssel

T.A. Nimjae

Eremetaal voor de kinderen die hebben deelgenomen aan de Open Italiaanse Kampioenschappen in Milaan: maar liefst 6x goud en 2x brons!

1 ster2 sterren (+5 rating, 1 votes)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *