Tandprothetische Praktijk Hagen
Tandprothetische Praktijk Hagen

Tandprothetische Praktijk Hagen

Tandprothetische Praktijk Hagen, een echt familiebedrijf

Hagen is klein begonnen in Krimpen a/d IJssel met een praktijk aan huis aan de Ratelaar.  Later verhuisde de praktijk naar een nieuw adres aan de Lairessestraat. De ruimte aan huis werd uiteindelijk te klein en het echtpaar besloot uit te breiden naar het mooie pand aan de Burgemeester Aalberslaan. Inmiddels is het bedrijf gegroeid van één naar tien medewerkers en werken ook beide zoons in de praktijk.

Ambachtelijk vak

Het maken van een tandprothese is een echt ambacht. Hoewel er nu voorzichtige ontwikkelingen zijn in het digitaal ontwerpen en printen of frasen van een prothese, is de techniek in de afgelopen 100 jaar maar weinig veranderd. Een gebitsprothese is maatwerk en wordt door Praktijk Hagen nog altijd met veel passie in het eigen laboratorium gemaakt. Natuurlijk is er wel veel ontwikkeling in het comfort, door implantaten, en kunnen kleur en stand van de tanden geheel naar wens van de cliënt worden aangepast. Elke prothese is een heel persoonlijk proces. Hagen besteedt daar alle tijd en aandacht aan zodat het kunstgebit voor de cliënt goed voelt en er natuurlijk uitziet. Daarbij hoort ook een gratis jaarlijkse controle, want ook op termijn moet de prothese prettig te dragen blijven.

hagen

hagen

Wilt u een kunstgebit dat met veel persoonlijke aandacht precies op maat voor u gemaakt wordt? Een kunstgebit dat zo natuurlijk lijkt, dat het in eerste instantie niet eens opvalt dat u het draagt? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek bij Tandprothetische Praktijk Hagen!
Tijdens de jubileumactie krijgt u tot 50 euro korting op een boven- of onderprothese en zelfs tot 100 euro korting bij boven- en onderprothese.vraag naar de voorwaarden.

Specialisatie

Tandprothetische Praktijk Hagen is gespecialiseerd in:
– kunstgebit
– klikgebit (op implantaten)
– immediaatprothese (prothese die direct wordt geplaatst na het trekken van de tanden en kiezen)
– partiële prothese (plaatjes of frames ter vervanging van gedeelten van het natuurlijke gebit)
– reparatie en aanpassing.

Let op! Per 1 januari 2017 wijzigen de eigen bijdragen in de mondzorg. De belangrijkste wijziging is dat de vaste bijdrage voor de prothese op implantaten wijzigt. Wilt u een vaste, duurzame oplossing in uw mond of uw huidige prothese op implantaten vervangen, maak dan dit jaar nog een afspraak voor een gedegen advies.
Stel uw behandeling niet langer uit, zorg ervoor dat de prothese op dit jaar voor 31-12-2016 wordt afgeleverd. U kunt dan honderden euro’s besparen.

Adres:

Burgemeester Aalberslaan 43
2922 Krimpen a/d IJssel
Tel: 0180 – 550431

Vestiging Rotterdam
Zwart Janstraat 122a
3035 AX Rotterdam
Tel: 010 – 466 66 03

Email: info@tpphagen.nl

hagen

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *