Van Herk Glas glasschade herstel
Van Herk Glas glasschade herstel

Van Herk Glas glasschade herstel

Van Herk Glas, gespecialiseerd in glasschadeherstel

Van Herk Glas heeft zijn naam gevestigd in Krimpen a/d Lek. De zaken gaan goed en als succesvol ondernemer heeft Dirk van Herk een tweede vestiging in Nieuwerkerk a/d IJssel geopend. Daarmee kan hij ook aan de andere kant van de brug een snelle service verlenen en zijn klantenkring verder uitbreiden. 

‘Binnen twee uur reageren en snel plaatsen’

Van Herk Glas, glasschade herstel van winkelruit tot schuurdeurruitje

Dirk van Herk werkt al 25 jaar in de glasbranche en besloot in 2002 voor zichzelf te beginnen. Twee jaar later vestigde hij zich in Krimpen a/d Lek. Van Herk Glas heeft verschillende soorten klanten, van grote bedrijven zoals Univé tot de plaatselijke aannemer en de buurman.

Van Herk Glas is gespecialiseerd in glasschade herstel bij particulieren en bedrijven. Veel glas is op voorraad zodat schade, van winkelruit tot schuurdeurruitje, snel hersteld kan worden.  

Glasschade hersteller is een mooi vak

“Glas is een aparte tak van sport”, zo stelt Van Herk. “Soms is het gevaarlijk, maar dat maakt het juist interessant. We maken regelmatig bijzondere dingen mee, wat tot spanning en stress kan leiden. Daar moet je wel tegen kunnen. Als de klant dan tevreden is, omdat we de problemen hebben opgelost, dan geeft dat veel voldoening.

Je kunt veel met glas, ook architecten weten dat. Wij hebben via aannemersbedrijf Visser uit Ouderkerk a/d IJssel, de nieuwe kerk in Ouderkerk van glas voorzien. Een echte uitdaging”, zegt Dirk trots. “Ons werk is nooit saai. De diversiteit en de omgang met klanten maken het tot een mooi vak.”

 

Onze kantoren zijn geopend op werkdagen
van 08.00 uur tot 16.30 uur.

E-mail: info@vanherkglas.nl

Van Herk

24 uur, zeven dagen per week

Van Herk Glas bestaat uit een team van 11 mensen. Van Herk: “We vormen een leuke groep. De jongens hebben plezier in hun werk. Dat merken de klanten en ze waarderen het.

Met onze 24 uursservice staan we altijd paraat. Ook in het weekend, om op z’n minst een noodvoorziening te treffen.”

In Nieuwerkerk a/d IJssel heeft Van Herk een mooi groot pand. Silvan van Hengel, sinds de zomer in dienst bij Van Herk Glas, wordt bedrijfsleider in Krimpen, terwijl Dirk in de nieuwe vestiging de leiding heeft.
Tekst: Thea van der Raaf

Joost van de Vondelstraat 20a
2931 XJ Krimpen aan de Lek
Tel: 0180 – 52 37 36

Hoogeveenenweg 203
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 0180 – 22 23 33

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *