Verdoold Makelaars-Hypotheken: Project Veerdam

Veerdam

een unieke woonlocatie op een stukje Krimpense historie

veerdam

Wonen aan de dijk met een prachtig uitzicht over de IJssel en met de bedrijvige scheepvaart als een levend schilderij. Makelaardij Verdoold verkoopt 22 luxe appartementen op de locatie Veerdam.

VeerdamKrimpense senioren zullen het oude Veerdam ongetwijfeld kennen. Van 1903-1967 was daar het Raadhuis gevestigd. Daar tegenover stond de bij de jeugd populaire cafétaria De Pinquin, waar in 1960 brand uitbrak en dat in 1983 definitief afbrandde. Veerdam was ook de plek waar inwoners van Krimpen het overzetveer ‘Van der Ruit’ namen, om aan de overkant met de bus naar Rotterdam te gaan. Dat was voordat de Algerabrug in 1958 werd gebouwd.

Makelaar Niels Verdoold:

“Op deze prachtige locatie bouwen we een kleinschalig appartementencomplex met luxe appartementen van ca. 106 m2 tot 149 m2. Onder het gebouw komt een parkeergarage voor 30 auto’s met oplaadpunten voor elektrische auto’s. Het gehele complex is voorzien van de nieuwste techniek. Laagtemperatuur vloerverwarming en zonnepanelen houden de stookkosten laag. Een heerlijke woonplek, van alle gemakken voorzien.

Veerdam

Veerdam

Veerdam

Een hypotheek, ook als je ouder bent

Vooral senioren kiezen voor een appartement. Zij willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Bewuste ouderen oriënteren zich vroegtijdig op de woningmarkt. Luxe appartementen zijn in de regel duurder dan een eengezinswoning. Mensen denken dat ze dat niet kunnen betalen, omdat de verkoop van hun huis dat niet opbrengt. Wat ze vaak niet weten is dat ze, ook op latere leeftijd, nog een hypotheek voor hun nieuwe woning kunnen afsluiten.”

Is je huidige huis afgelost? Dan hoef je maar een deel van dat graag gewenste appartement te financieren. Met een aflossingsvrije hypotheek voor 30 jaar en de lage rente ben je verzekerd van een continue betaalbare maandlast.

Financieel adviseur Theo Bronsema:

“Leeftijd speelt in dit geval geen enkele rol. Iemand van 80 jaar kan in theorie een hypotheek voor 30 jaar afsluiten. De verwarring ontstaat doordat mensen zelf via internet een toetsing doen, waaruit blijkt dat het niet haalbaar is. De internettools zijn algemeen en gaan uit van werkende mensen. Met AOW en pensioen zijn de feiten anders. Je betaalt minder belasting, waardoor je besteedbaar inkomen niet per se lager is dan bij werkenden.” 

Voor een betrouwbaar financieel advies moet je naar Verdoold

Veerdam

 

Loop  bij ons binnen voor de verkoop of financieel advies.

Verdoold NVM makelaar Krimpenerwaard
Cascade 75
2923 AT Krimpen aan den IJssel

Tel: 0180 – 59 15 15
Email: info@verdoold.nl

Tekst: Thea van der Raaf

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *