Vier het Leven Fotografie

“Of je nu lang of kort samen bent, Liefde is voor iedereen!”

Liefde en aandacht voor elkaar, even samen zijn, elkaar in de ogen kijken, de vlinders voelen fladderen, wat een heerlijk gevoel!

“In de drukte van alle dag zie ik mensen om me heen die lijken te vergeten om elkaar lief te hebben. En dat raakt me, want ik geloof in Liefde”. We zijn in gesprek met Sandra Keereweer van Vier het Leven Fotografie

Sandra: “Zonder Liefde is er geen leven en daarom is het zo mooi om speciale momenten van blijdschap, liefde en emotie vast te leggen als dierbare herinnering. Een waardevolle foto is  tenslotte onbetaalbaar”.

vier het leven fotografie

vier het leven fotografie

Sandra is sinds 2011 professioneel fotograaf en richt zich de laatste jaren voornamelijk op loveshoots voor jong en oud. Het is haar passie om de Liefde te vieren, die ze door haar unieke manier van fotograferen kan vangen in een foto.

Vier je een jubileum, heb je nog geen cadeau voor de trouwdag van je ouders of gun je jezelf en je partner een geweldige beleving met een prachtige fotoreportage? Neem contact op met Sandra en vier samen de Liefde en het leven.

Sandra Keereweer

Krimpen aan den IJssel | 06 408 494 19
info@vierhetlevenfotografie.nl

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *