Waar kunt u nog terecht?

Een moment van bezinning. Wie ben je (echt), wat zijn jouw talenten/vaardigheden en doelen en hoe kun je dit vorm geven in een bij jou passende baan waar je zoveel positieve energie uit kunt halen dat je zelfs tot na je pensioen door wilt blijven gaan. Hoe heerlijk is dat?

Ik werk één op één onder veilige omstandigheden en op veilige afstand in mijn eigen praktijkruimte. Uiteraard kunnen de opties tot digitaal coachen ook besproken worden.

Mijn website: www.edith-leertalent.nl

Yvonne Balvert
Ik coach online en ook enkele van mijn workshops zijn online te volgen. @voeljegoedcoaching
Fijn om rust en kracht te kunnen brengen! Blijf gezond allemaal 🍀

Leila De Vries
Ik werk ruim 30 jaar als internationaal (zakelijk) Paragnost en Mental Coach en geef ook sessies via telefoon 📞 

https://www.inzichtenharmonie.nl Fijne dag allemaal 😃👍🏻☀️🍀

Willy Sietsma
Ik coach mensen die te maken hebben met narcistisch misbruik terug naar zichzelf. Coachingstrajecten en trainingen gaan online gewoon door. 

www.willysietsma.nl

Bublo Meubelen & Design
Onze webshop is 24/7 open… afhalen vanaf vandaag niet meer mogelijk om de besmetting tegen te gaan. Samen sterk💪🏻

Iberlim BV Schoonmaak & Multidiensten
We draaien nog steeds onze diensten bij onze vaste klanten. Daarnaast kunnen wij extra werk aan voor o.a. desinfectie. Onze  medewerkers zijn dag in dag uit met grote inzet en verantwoordelijkheid het Corona virus te lijf gaan en het hun “vitaal beroep” zeer serieus nemen.

info@iberlim.nl
Tel 0180 – 722020

Petrina Haak (KOPP-coach)
Ik maak 4 trainingen die je los van elkaar kunt volgen. Je kunt ze ook als pakket kopen, met een mooie korting, en dan heb je een prachtig traject. Die je op jouw eigen tempo kunt volgen. Juist nu is het zo belangrijk. Want alles wat je nu verander geef je door als voorbeeld naar de volgende generatie!

Hier een overzicht van de trainingen:
1) Emotioneel gezond leven
2) Echt-leven met grenzen
3) Echt-leven met zelfvertrouwen
4) Liefdevol leven met jezelf.

Echt-leven

info@echt-leven.nl

De wereldwinkel.

Wij zijn ook gesloten, maar kunnen nu een paar maal per week open. Wij maken ons ook grote zorgen om onze producenten.

Computershop Lekkerkerk

Aangepaste openingstijden i.v.m. het Corona virus (COVID-19)

 • Dinsdag         Geopend 9:30 – 18:00
 • Woensdag     Gesloten
 • Donderdag    Gesloten
 • Vrijdag           Geopend 9:30 – 18:00
 • Zaterdag        Geopend 9:30 – 14:00

Da’s Tof (krimpen a/d Lek)

Wij van da’s tof boutique zijn beperkt open.  Van woensdag t/m zaterdag.  Van 13.00 uur tot 15.00 uur. Inmiddels hebben wij een waardebon van 5 euro geschonken aan alle personeelsleden van de AH te krimpen aan de Lek.

Constantijn Huijgenstraat 3
FB: da’s tof boutique

Hypotheekadvies zonder dat je de deur uit moet? Dat kan!
Bij Finzie Capelle en Krimpen aan den IJssel kun je ook online een hypotheekgesprek voeren. Je kunt alles op afstand regelen en je wordt verder geholpen via e-mail, whats-app en videobellen, afhankelijk van jouw vraag en wens. 

Wellicht is het goed om te kijken of de huidige maandlasten omlaag kunnen. Dit door bijvoorbeeld het oversluiten van de hypotheek, de hypotheekvorm aan te passen, door het treffen van energiebesparende maatregelen of door je verzekeringen voordeliger onder te brengen.Wil je meer informatie?
Neem dan contact op via 06 – 38 77 39 64 of joyce.maaten@finzie.nl

Stoppelenburg uitvaartverzorging
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. U kunt ons bereiken via onze website  en onze communicatie via Facebook

KOK Afvalcontainers
Door de maatregelen en het mooie weer juist enorm veel bestelling van afvalcontainers in onze webshop. 🥰

Fitclub24 Capelle en Bodytec Claudia
Mijn bodytec studio is helaas gesloten en daarom doen wij allerlei dingen online. We hebben een eigen Youtube kanaal gemaakt met workouts. Facebook en Instagram post met oefeningen, trainingen via e-mail en online voedingsprogrammas met Zoom begeleiding.

https://www.youtube.com/channel/UCOn8n0FnZ8zTAAN5kBbs_Fw
https://www.instagram.com/bodytecclaudia
https://www.facebook.com/bodyteccapelle

TPP Hagen

Wij zijn dicht voor reguliere behandelingen, maar zijn wel open voor spoedgevallen zoals pijnplekken en reparaties. Daarna is het afwachten wat de overheid besluit na 6 april.

www.tpphagen.nl

Rijnvis en Zwaveling

In verband met het coronavirus (COVID-19) hebben wij per direct diverse maatregelen genomen om de besmettingskans te minimaliseren:

 1. Tot en met maandag 6 april aanstaande zullen er geen besprekingen op onze kantoren plaatsvinden. Indien u om wat voor reden dan ook wel een bespreking wenst is dit uiteraard altijd mogelijk middels het gebruik van digitale en audiovisuele middelen.
 2. Afspraken voor het passeren (ondertekenen) van de akte(n) zullen vooralsnog doorgang vinden.
 3. Tot en met 1 juni aanstaande is/zijn de verkoper(s) met betrekking tot de akte houdende levering van de woning verplicht ons kantoor te machtigen middels een  volmacht (kosteloos) om de akte namens hem/haar te ondertekenen. De verkoper(s) zal/zullen telefonisch en/of per e-mail hier nader over worden geïnformeerd.
 4. Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te kunnen waarborgen benadrukken wij dat het hoogstnoodzakelijk is de afstand van anderhalve meter in acht te nemen. Gezien vorenstaande mogen alleen partijen aanwezig zijn die de akten daadwerkelijk dienen te ondertekenen (geen makelaar / tussenpersoon / partner kinderen).
 5. Voor situaties waarin u behoefte heeft aan acute notariële dienstverlening waarbij uitstel niet mogelijk of niet wenselijk is, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met ons kantoor.
 6. Indien u één of meer symptomen heeft van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken wij u vriendelijk om niet bij ons op kantoor te komen, gelieve in dit geval telefonisch contact met ons op nemen.
 7. Voor bepaalde rechtshandelingen is het mogelijk om de akte(n) middels een (onderhandse) volmacht te passeren. Indien u dit wenst verzoeken wij u eveneens telefonisch contact met ons op te nemen.Volledigheidshalve merken wij op dat de wet dit niet toestaat bij een testament.
 8. Gelieve niet onaangekondigd ons kantoor bezoeken maar alleen conform afspraak.

Voorts verzoeken wij u vriendelijk de hygiënemaatregelen (conform het advies van het RIVM) in acht te nemen. Wij zullen op advies van de Rijksoverheid deze maatregelen in ieder geval tot en met 6 april aanstaande hanteren. Om onder andere deze hygiënemaatregelen te kunnen naleven bewaren wij een veilige afstand, kan er geen gebruik worden gemaakt van het toilet e.d. en worden er geen consumpties aangeboden.

Vanzelfsprekend is het zo, dat indien er nieuwe regels van kracht worden, wij deze zullen implementeren!