Weet wat er leeft in jouw omgeving

HalloKrimpen (HK) en HalloCapelle (HC) planen ieder nog twee edities in 2018

We willen graag zaken met je doen
Kunnen we jou voor één of beide edities van HalloKrimpen en/of HalloCapelle overhalen tot een advertentie* of advertorial**?

Waarom zou je? Je kent ons motto inmiddels:
• Jouw verhaal één keer in HalloKrimpen of HalloCapelle en iedereen kent je,
• Twee keer jouw verhaal in deze magazines en iedereen weet je te vinden,
• Heb je regelmatig iets leuks of interessants te melden en je bouwt een klantenkring op.

De komende 2 edities vallen 2 oktober en 12 december 2018 op de deurmat. De prijzen zijn scherp, de vermelde kortingen zijn vooral voor relaties die vaker gebruik hebben gemaakt, of gaan maken van onze magazines. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

De basis, onze standaard tarieven 2018.
                        HalloKrimpen     HalloCapelle
Hele pagina                 540.=          600.=
Halve pagina               280,=          315,=
Kwart pagina               140,=          165,=
Achtste pagina              77.50           90.=

In beide edities …
Wil je in tegelijkertijd in beide edities dezelfde advertentie of hetzelfde advertorial plaatsen, dan is de korting voor HalloCapelle gemaximaliseerd tot het standaard tarief van HalloKrimpen.

Niet of, maar wat…
Het is prettig om van te voren te weten dat er ruimte voor jou gereserveerd is. Daar spreek ik graag een korting van 10 euro per kwart pagina voor af, op de standaard tarieven. (40 euro voor een hele pagina). Maak je een afspraak voor een heel jaar dan geldt er bovendien geen verhoging per 1 januari.
Wil je eerst nader overleggen en onze suggesties horen, dan kom ik graag bij je langs.

Geen planning, maar als het je uitkomt?
Als je graag zo af en toe van ons magazine gebruik maakt, dan krijg je vanaf de tweede keer in het lopende kalenderjaar automatisch een korting van 5 euro per kwart pagina.

Combineren en variëren
Variatie is goed, dus je kunt afwisselen: de ene keer een hele pagina, de volgende keer een advertentie van een kwart, een advertorial van een halve of een halve advertentie. Combineer ook HK en HC met elkaar.

Alleenrecht***
Heb je een hele pagina gepland in ons magazine, dan heb je in die editie het alleenrecht binnen jouw branche in jouw stad of dorp. Dit geldt niet voor de horeca en kledingbranche en niet voor spreads door winkeliersverenigingen aangeleverd. Voor iedere andere advertentie of advertorial kan dat niet worden beloofd. Wel wordt er door ons gelet dat we advertenties van gelijke strekking niet direct naast elkaar plaatsen en we streven naar de juiste verhoudingen. Met een gevarieerde inhoud is iedereen beter af.

Liefde en betrokkenheid…
Verenigingen en non-profit organisaties krijgen een korting van 50 % op de standaard tarieven. Wil je als bedrijf met naamsvermelding of logo een vereniging of organisatie sponsoren met een advertentie of advertorial in een van de magazines, dan regelen we dat voor je.

Aan de slag …
Dank je wel dat je de tijd genomen hebt om dit door te lezen.
Spreekt dit je aan? Kunnen we iets voor je gaan betekenen? Laat ons dan weten waarvoor we je een offerte mogen sturen.
Stuur een mail naar ronald@tripplead.nl of neem telefonisch contact op voor een afspraak.

* Tripplead-Ad maakt eventueel jouw advertenties. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.
** Een advertorial, tekst met foto’s en mooi opgemaakt door onze vormgeefster. Dit is mogelijk vanaf een halve pagina. Wij leveren daarvoor, indien gewenst, een journalist en een fotograaf zonder extra kosten. De proefdruk wordt ter goedkeuring naar je toegestuurd.
*** We vinden dit een precair onderwerp en gaan hier zorgvuldig mee om. Onze doelstelling blijf een gevarieerd aanbod, maar wel plaats gebonden. Zelfs voor meerdere halve pagina’s zullen we geen acquisitie voeren in dezelfde branchegroep. Er zijn dan ook geen extra kosten aan verbonden.

Oplage HK 19.500 in Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk; oplage HC 27.000 in Capelle aan den IJssel

Tripplead doet meer…

Met onze kennis kunnen we meer voor je betekenen. Flyers, brochures, visitekaartjes, website onderhoud (wordpress), teksten nakijken of schrijven, advertenties opzetten voor andere uitingen etc. Ons netwerk is groot en lokaal, daar kun je zomaar gebruik van maken.

Bereikbaar

Tel 0180 – 523585
Mobiel 06 – 42874101
Websites: www.hallokrimpen.nl; www.hallocapelle.nl; www.tripplead.nl